Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok, nektek mennyire red flag ha egy srác rasszista?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 13:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Én is az vagyok, úgyhogy semennyire.
2022. okt. 3. 13:57
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen.
2022. okt. 3. 14:01
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
100%.
2022. okt. 3. 14:05
 4/21 anonim ***** válasza:
71%
A komolyabb rasszizmus és a homofób megnyilvánulások is kizáró tényezők.
2022. okt. 3. 14:09
 5/21 anonim ***** válasza:
5%
#1 bázisolt és vörös pirulázott
2022. okt. 3. 14:13
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
rakuldenem az antifat
2022. okt. 3. 14:20
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

A mai fiatal lányok kevéssé...illetve...

Sajnos sok qúeltatja magát cigóval, arabbal, fekákkal.

De! A cigányokat titkon rühellik, sosem költöznének melléjük.

Mellesleg az életemben látott legszebb nő, egy több diplomás, Dr.-nő, cégtulajdonos, nem túlzok, és nem viccelek, valami meseszép külsővel, valami hasonló kaliberben, sőt... [link]

Na az a nő! Az olyan homofób és rasszista, hogy egy SS parancsnok - KKK nagy sárkány hozzá képest katolikus leányiskolás.

És hidd el, egy pasit sem zavar a környezetében.

2022. okt. 3. 14:32
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ, mit értünk ez alatt.

Mert bizonyos körökben már az is rasszizmus, hogyha egy késeléses esetnél valaki azt mondja, hogy valószínűleg cigányok voltak.

De ha mindenkit szitává lőne válogatás nélkül, aki más bőrszínű, az kizáró ok nálam is.

2022. okt. 3. 14:43
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Kérdés, milyen értelemben. Ha valaki rossz tapasztalatok miatt óvatoskodik, vagy ki meri jelenteni, hogy létezik cigánybűnözés pl., az nem red flag. Az ilyen "hö, az ember színe fehér" jellegű meg "minden cigányt / zsidót / négert ki kéne lövetni" jelleggel az, az nekem red flag, mert nem vagyok ilyen típus. Volt olyan férfi, akivel ismerkedtem, és volt egy olyan rasszista felhangú megjegyzése, amitől borsódzott a hátam, "felírtam" red flag"-nek, és nem jöttem vele össze végül, de nemcsak emiatt, más gondok is voltak ott.
2022. okt. 3. 14:53
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem baj, ha nem szereti a cigányokat. Én sem. De a rasszistákat, homofóbokat, abortusz elleneseket stb. olyan messzire kerülöm, amennyire lehet.
2022. okt. 3. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!