Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok, nektek mennyire red flag ha egy srác rasszista?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 13:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
#10 te fogyatékos vagy? Szerinted a cigányokat nem szeretni nem rasszizmus? És az ilyen iQ bajnokok hiszik azt hogy mekkora emberjogi aktivisták, mert egy magzatot megölni meg tök okés
2022. okt. 3. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Rasszizmus = negatív előítélet. Vagyis igen, rasszizmus ha bizonyítékok nélkül cigányokat vádolsz egy bűncselekménnyel.

Egyébként nálam igen, rad flag. Én kint töltöttem 1 évet New Yorkban. Itthon olyan mindegy hogy hogy gondolkoozol a más bőrszínűekről, a cigányokat meg egyenesen természetes lenézni.

Kint meg mindenféle bőszín van, és olyan szintű az asszimiláció hogy nincs olyan társaság vagy hely ahol ne lenne egy-két másbőrszínű. És amikor itthonról kivitt mentalitással automatikusan különbseget tettem a más bőrszínűekkel, akkor meg engem néztek le a fehérek. Párszor felsültem,pl.házibuliban mondtam a házigazdának hogy mit keresnek itt feketék, erre megkért hogy legyek szíveses távozni... aztán beláttam, hogy velem van a baj, nem az amerikaiakkal. Ezért én már nem viselkedem rasszista módra, mert az csak itthon népszerű.

És éppen ezért nem kéne rasszista srác, mert nem lehetne vele kimozdulni sehová. Onnantól, hogy elhagyjuk a határt az ő rasszizmusa egy stigmát sütne rám is.

2022. okt. 3. 15:49
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

12.

Ázsiában, rühellik a feketéket. Sok fekete a fehéreket. A zsidók az arabokat. Indiában kasztrendszer van. ...

Mindenki gyűlöli a mást.

Te laknál cigányok mellett? NE HAZUDJ!

2022. okt. 3. 15:55
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem, a cigányokat nem szeretni nem rasszizmus. Mert attól még, hogy a többségüket nem szeretem nem támogatom a szegregációt, a cigánybűnözés szó használatát, hátrányos megkülönböztetésüket. Egyébként a mihazánkosoknak üzenem, hogy ha már cigánybűnözésről beszélnek, akkor kezdjünk el férfibűnözésről is beszélni. Ugyanezen az alapon. Kezdeményezem, hogy ízlelgessük ezt a szót is.
2022. okt. 3. 16:22
 15/21 anonim ***** válasza:

#12: "Én kint töltöttem 1 évet New Yorkban"

Ha nem tolakodás, ez melyik évben volt?

2022. okt. 3. 16:38
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Lehetnek rasszista viccei, nem kell, hogy bejöjjön neki más rassz is, de ha komolyan rasszista (van bármi negatív előítélete), akkor felejtős. Homofóbokkal ugyanez. Lehetnek meleg poénjai, de ne legyen homofób.
2022. okt. 3. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:
43%

Semennyire.

A rasszokat vagy Isten vagy a Természet teremtette, egyik se véletlenül.

Én meg választok.

2022. okt. 3. 17:05
 18/21 anonim ***** válasza:
22%

És mi van velünk, mizantrópokkal?

Én pl. sem a zsidót, sem a fekát, sem a románt nem gyűlölöm. A nőket sem!

Egyszerűen számomra semmit nem jelentenek. Annyira izgat az életük - haláluk, mint a porszem a bakancsom talpának recéjén.

És támogatom az otthonszülést! Mármint mindenki otthon, a saját hazájában. >:)

2022. okt. 3. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
Semmi gond, én is az vagyok.
2022. okt. 3. 21:42
 20/21 A kérdező kommentje:

A magyar lányok többsége, tisztelet a kivételnek, azt sem tudja mit akar, mert egy totál fogalmatlan, a világot nem ismerő gyík.

A srác ne legyen rasszista, de azért ne is éljen olyan színvonalon, mint a c.gányok. Akkor most mi van? Ez pont rasszizmus, csak szólok. Tehát igen, a magyar lányok is rasszisták, még a magukat liberálisnak nevezők is. De közben elvárják, hogy jujj, ne hívják őket annak, vagy mások ne vállalják fel nyíltan. Szánalmas. Inkább letagadják még saját maguk előtt is, hogy bizony ők is előítéletesek.

2023. szept. 22. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!