Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőkről elterjedt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőkről elterjedt, hogy milyen hamar és csúnyán öregszenek, milyen rossz feleségek és a pénzre hajtanak. Akkor miért tartják olyan nagyra magukat?

Figyelt kérdés

Itt Németországban (Bajorországban) teljesen ezek a negatív sztereotípiák vannak a magyar nőkről. A magyar férfisakról nincsenek vagy legalábbis én nem hallottam negatív sztereotípiákat. Annyit hallottam, hogy nagy a farkuk és jók az ágyban, ugye ez pozitívum.

Akkor miért tartják a magyar nők mégis többre magukat mint a magyar férfiak, úgy általánosságban?

#sztereoptípia
2022. dec. 11. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

"Itt Németországban (Bajorországban) teljesen ezek a negatív sztereotípiák vannak a magyar nőkről."

A kocsmában a helyi magyar alkeszok között?

2022. dec. 11. 18:18
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Bogárka! Elárulom neked, kis hazánt Európa leghímsovinisztább országai köött van. Biztosíthatlak róla, hogy egy nyugati országban sem a feleséged úgy kiszolgálni, mint amit itt elvártok a magyar nőktől. Körberöhögnének, pubika ?:D

Te meg Bajorországban! Én meg a Marson.

2022. dec. 11. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Papa, mutatnék én neked olyan dögös, 40+-os magyar nőket, hogy te nekik kezicsókolommal nem mernél köszönni! 😄

Egyébként én eddig a roma nők kapcsán hallottam ezt. Mondjuk, közülük is ismerek szexi harmincasokat.

2022. dec. 11. 19:20
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Emberi oldalról nézve, ezzel a néppel úgy un block nagyon komoly jellembeli problémák vannak. Nőkkel, férfiakkal egyaránt.
2022. dec. 11. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:

#14!

A németekkel?

2022. dec. 11. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a magyarokkal.
2022. dec. 11. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:
32%
Magyaroknak kicsi a faxuk. És foggal körömmel ragaszkodnak 30 éves kamu felmérésekhez amiben önigazolást éreznek hogy a 13-14 cm átlag méret. És így nem fognak begolyózni meg bűntényt elkövetni mert nincs kisebbségi érzésük. Valójában kb 17 cm az átlagméret de vannak bőven akiknek ez nincs meg. De a kamu miatt elhiszik hogy ők nem átlag alattiak.
2022. dec. 11. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:
96%

Üdv Hamburgból :)

17 éve élek itt, de még magyar nőkről egy rossz szót sem hallottam, viszont magyar férfiakra volt már panasz. Alkoholisták, agresszívek, vaskalaposok, homofóbok és rasszisták. Most épp ennyi jutott eszembe. Puszi

2022. dec. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!