Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gàz ha amiatt nem találok barátnőt mert utálom ha valaki bulizós?
#18 te csak azt hiszed. Fiatal koromban minden egyes hétvégén piáltunk, füveztünk, koncertekre jártunk. Szinte évekig. Mellette tanultam, dolgoztam.
Azóta is dolgozom, gyereket nevelek, teljesen normális életet élek. Senki nem mondaná meg rólam, hogy miket műveltem anno. És ez nagyon sok akkori haveromnál pontosan így van.
23
Elég rossz körökben szocializálódhattál, ha neked ez a buli. Sebaj, nem lehet mindneki normális. :D
Te sosem voltál buliban? Fogalmad sincs mi van ott. Én kb heti szinten járok és soha nwm kavartam senkivel. Táncolni, énekelni, a barátnőkkel beszélgetni járunk el.
Szánalmas ez az ítélkezés úgy hogy ennyire fogalmatlan vagy.
#23 igen, most is alkoholmámorban fürdünk.
Mondjuk inkább mennék vissza abba az életvitelbe, mint ebbe a befásult, unalmas, kötekedő létbe, amit a kérdező képvisel.
Annyira tipik, hogy az ilyen befásult, unalmas, antiszociális emberek azt hiszik, hogy a buliból mindenki a hányásán meg a vérén csúszva, szarfoltos nadrágban kúszik haza...
Közben néhány koktél, jó zene, tánc, barátok, nevetés... Erről szól a buli.
Kérdező, én értem miről beszélsz. Engem is az egyedüllét tölt fel, nem a bulizás a kikapcsolódás számomra. Az egy fársztó feladat, amit azért néha elvállalok és teljesítek. Szerintem nagy eséllyel elvárásoknak akarnak megfelelni azok, akik nagy bulizós képekkel ismerkednek. Hogy vidámnak tűnjön és mosolygósnak. Egyébként otthon ülve egy könyvvel a kezünkben is lehetünk ugyanígy boldogok és mosolygósak. Csak nem olyan képet szokás posztolni...
Csak találsz majd magadnak egy merengőt, ne add fel! Sokan vagyunk így, csak mi láthatatlanok vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!