Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gàz ha amiatt nem találok barátnőt mert utálom ha valaki bulizós?
#30 nem az otthon üléssel van a baj, az évek során én is jobban szeretem az itthoni programokat.
Hanem azzal, hogy a kérdezőnek már az is bulizásnak számít, ha valaki leviszi a szemetet.
Rengeteg nő van, aki nem bulizós.
Társkeresőn tanács - pörgess sokat és szánj rá időt. Mindig azok a profilok tűnnek fel első körökben, amikre a legnagyobb a kereslet. A legtöbb férfinak pont ilyen bulizgatós, fullos testű, esze semmi, dugd meg jól nő kell, legalábbis társkeresőn (merthogy sok férfi csak dugásra keres ott partnert). Később fel fognak bukkanni a nem bulizós, csendes, visszafogott női profilok is.
Ill. érdemes offline ismerkedni hobbikörökben. A nem bulizós nők többsége introvertált, sokan nem is mennek fel társkeresőre.
30
Hidd el, hogy nem ez a baj.
Én építettem már le barátságot, mert állandó jelleggel bulizni kellett. Nem lehetett csak simán kiülni egy kávéra vagy sétálni a Margit-szigeten, mert folyton az évszázad partiját szervezték valahol.
Tehát semmiképpen sem ítélkezem afelett, ha egy introvertáltabb, csendesebb ember végül nem egy partiarcot választ a társának.
De ez a habzó szájú ítélkezés, meg a buli jelenségének teljes démonizálása azért mégis ostoba. EZT ítéljük el, nem a csöndesebb tevékenységek preferálását.
Amúgy szerintem az is baj, hogy nem bulizós nőt társkeresőn meg közösségi médián keresel. Általában pont ők nincsenek fent, mert vagy már régen találtak normális fiút, vagy máshol keresnek.
De egyébként ez a teljes buli ellenséged tényleg visszataszító. Én soha nem voltam egy nagy bulizós, de egyetem első két évében a magam kis társaságával többet jártunk bulizni. Nem tudom mit hiszel, mi történik ilyen helyeken de nekünk annyi volt, hogy iszogattunk valahol, elmentunk táncolni, majd ugyanazzal a társasággal hazamentünk, nem akkora történet. Most már kB. Évi kétszer van igényem ilyen táncos bulira, de még is őrülnék, ha a párom hisztizne rajta, annak ellenére, hogy ő utálja az összes ilyet. Mindig csak annyit kérdez hogy majd szóljak ha jöjjön értem hogy ne sétáljak egyedül haza.
37
Ha olyan könnyen találsz kapcsolatot, akkor mi az istenről szól ez a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!