Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért várják el hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért várják el hogy a férfinek legyen jogosítványa és autója mert kényelmesek és nem akarnak tömegközlekedéssel utazni?

Figyelt kérdés
júl. 23. 20:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
88%

Ezt most csak úgy mesélem. A hónapban negyedszer történik meg, hogy több, mint egy órás késéssel indul a vonatom. Megyeszékhelyről, végállomásról, tehát nem útközben akadt el. Itt ülünk jelenleg a 40 fokban, hulla fáradtan, csorog a seggemen a víz, nagyon guszta tocsogni benne az ülésen. Mindjárt bepisilek és fogalmam sincs, miért késünk és mikor indulunk végre. Mindenki tiszta ideg.

Mindössze 17 km-t kell utaznom, de így csaknem 2 óráig tart. Utána még essek neki otthon mindennek. És ha gyerekem van, hova teszem addig? Bezár bölcsi/ovi, mire hazaérek. Ennyit a közösségi közlekedésről.

júl. 24. 17:30
 42/46 anonim ***** válasza:
18%
#41 És akkor miért a férfitől kell elvárni, hogy legyen autója és furikázzon téged? Miért nem tudsz te autót venni magadnak?
júl. 24. 18:21
 43/46 anonim ***** válasza:
46%
Én is tudok magamnak autót venni, vettem is, de igenis elvárom, hogy legalább egy szaros jogsija legyen, hogy ne egyedül kelljen 12 óras utat levezetni. Vagy ha majd szülök, akkor bevihetem magam a korhazba?
júl. 24. 19:30
 44/46 anonim ***** válasza:
49%

42

Detto amit a 43as ír! Nekem van jogsim, kocsim, elvárom a férfitöl ia

júl. 24. 21:53
 45/46 anonim ***** válasza:
"Az autók okozta légszennyezést úgy lehet a leghatékonyabban csökkenteni, ha nem ülünk autóba. Mivel a dohányzás minden formája káros az egészségre, ezért az a legjobb, ha egyáltalán nem dohányzunk, azaz, ha el sem kezdjük, vagy ha már dohányzunk, akkor minél előbb leszokunk róla." --> idézet e cikkből: [link]
júl. 25. 00:54
 46/46 anonim ***** válasza:
75%

#42, milyen férfitól mit várok el? Annyira gusztustalan, hogy csak ez jut eszedbe, hogy visszavágj. Képzeld, van autóm. Ahogy a férjemnek is van. Egy szemműtéten vagyok túl, jelenleg nem vezethetek, remélem, szeptember első hetétől már igen.

Úgy látszik, semmi se jó. Aki tömegközlekedik, azt is köpköditek. Meg persze biztos nő, aki egy férfire vár, hogy cipeltesse a seggét, ehhh

júl. 26. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!