Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért várják el hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért várják el hogy a férfinek legyen jogosítványa és autója mert kényelmesek és nem akarnak tömegközlekedéssel utazni?

Figyelt kérdés
júl. 23. 20:51
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem válaszolnátok ennek a sok nyomorék incelnek, egy idő után megunnák a hülye kérdések kiírását és visszamennének minecraftozni, mint a többi nyolcéves.
júl. 23. 21:27
 12/46 anonim ***** válasza:
47%
Vagy mert a legtöbb ember szerint az autóvezetésre való képesség a felnőtt élethez tartozó dolog, amire bármikor szükség lehet? Nőként van jogosítványom és tudok vezetni. Szerintem ez nem csak a férfiaktól elvárható, hanem az összes felnőtt embertől.
júl. 23. 21:34
 13/46 anonim ***** válasza:
37%
5. Hol nincs tömegközlekedés? Mert én olyan helyen még nem jártam. Na jó, egyszer. De emiatt kellene autót venni? Szerinted mindenki ott tömörül, ahol nincs tömeközlekedés? Valaki életében párszor jár csak arra, emiatt kár autó.
júl. 23. 21:38
 14/46 anonim ***** válasza:
48%
12. Miért lehet rá bármikor szükség? Nekem sosem volt rá szükségem, pedig városban élek. Ha 10 évente adódna valami extrém helyzet, hívunk taxit. Annyira agyonbálványozzák az autókat a mai világban, hogy az már fájdalmas. Autó nélkül is van élet bőven, csak egyesek nagyon megszokták, és rá akarják erőltetni mindenkire.
júl. 23. 21:42
 15/46 anonim ***** válasza:
53%

". Miért lehet rá bármikor szükség"

Például ha a másik rosszul lesz vezetés közben vagy csak simán elfáradt. Törött lábbal orvoshoz vinni a másikat. Nagybevásárlás egy négy tagú családnak. Kirándulás olyan helyekre, ahol nagyon limitált a tömegközlekedés. Hosszan lehet sorolni.

júl. 23. 22:20
 16/46 anonim ***** válasza:
48%
15. Mivel eleve nem autózom, így vezetés közben nem lesz rosszul senki. VOlt, hogy többen mentünk autóval nagyobb távra, akkor váltották egymást. A törött lábas eset a 10 évente egyszer extrém eset kategória, ilyen miatt felesleges autót fenntartani. Bevásárlást is mindig sikerült megoldani autó nélkül. Az autós korszak előtt is voltak 4 tagú és nagyobb családok is. Kirándulni eleve nem autóval indul az ember, ez nevetséges. Fél óra innen az erdő gyalog, nehogy már annyit ne lehessen kibírni. Szóval ezek egyáltalán nem voltak meggyőző érvek. Továbbra is azt tartom, egyesek annyira megszokták az autót, hogy nem tudják elképzelni nélküle az életüket, pedig simán lehet autó nélkül élni. Ez csak a kényelem megszokása és az ahhoz való beteges ragaszkodás. Korunk betegsége ez sajnos.
júl. 23. 22:28
 17/46 anonim ***** válasza:
38%

16

" Kirándulni eleve nem autóval indul az ember, ez nevetséges"

Okés. Mi szoktunk a Bakonyba menni kirándulni. Ezek szerint eddig rosszul csináltuk, mert már Budapestről gyalogolni kellene a Bakonyig.

Igen, végülis minden megoldható autó nélkül is, csak éppen sokkal kényelmesebb sokszor autóval. Autó nélkül is éltek emberek. Sőt, internet nélkül is. Anélkül is lehet élni. Szóval mondd fel az előfizetésed és ne netezz. Anélkül is van élet. Érted ugye, mire gondolok.

júl. 23. 22:36
 18/46 anonim ***** válasza:
45%

17. Szokásos általánosítás. ha valamikor azt mondja valaki, nem feltétlen fontos, akkor elkezdik más dolgokra is rámondani, hoyg az se fontos. EZ nem érv.

Én is voltam sokfelé kirándulni, autóra mégsem volt szükség. De biztos az őskorban élek.

Az internet nagyon sok hasznos dologra felhasználható, nem kényelmi szempontok miatt használják. Mellesleg az internet nem büdös, nem szennyezi a levegőt, nem foglal el feleslegesen sokszor annyi helyet, mint ami a hasznos teher az autónál. És nem gázol el embereket, állatokat, nem tesz kárt ütközésekkel másokban.

Kényelmesebb valami autóval, de ez mit jelent? A látszólagos kényelmetlenség jól kihasználható, például a hosszabb utazási idő alatt lehet nyelvet tanulni és sok mást is.

Egyébként az én gyerekkoromban még alig volt számítógép és internet, könyvtárakból szedtem össze sok olyan információt, amit ma már internettel lehetne. Viszont internettel sokkal több hasznos információt lehet összegyűjteni, ami jól jött volna még iskolás koromban, mivel bizonyos tudományok akkor is nagyon érdekeltek már, és sok tekintetben jobban tudtam volna magam fejleszteni, ha lett volna internet és számítógép. Ez nem hasonlítható az autóhoz.

júl. 23. 22:50
 19/46 anonim ***** válasza:
27%
17. Szerintem elírtad, nem Budapestről, hanem Büdöspestről, ahol az autóktól bűzlik minden, nem a repülőktől, nem a hajóktól, nem is az internet általi szennyezéstől. Azt lélegzik be az emberek, de muszáj, mert az a kényelmes, és az úgy jó, a többi csak mellékes. Érdekes filozófia, legyen büdös, lélegezzék be az emberek tömegei a benzinbűzt, csak azért, mert az úgy kényelmes és úgy jó egyeseknek.
júl. 23. 22:56
 20/46 anonim ***** válasza:
22%

2

Én mondjuk, baromira nem akarok tömegközlekedni... utálom a büdös, koszos embereket! (És nem, nem mindenki koszos aki tömegkózlekedik, csak a saját autómban, biztosan nem lesz ilyen "élményem", míg metro/busz/villamoson ez megesik. Én ebből nem kérem

júl. 24. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!