Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért várják el hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért várják el hogy a férfinek legyen jogosítványa és autója mert kényelmesek és nem akarnak tömegközlekedéssel utazni?

Figyelt kérdés
júl. 23. 20:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
54%
Hasonló hasonlót keres, azért.
júl. 24. 01:25
 22/46 anonim ***** válasza:
De ha kényelmesek, akkor most bkv-znak? Nem éri meg otthonra egy fszt tartani, csak azért, hogy legyen autó.
júl. 24. 02:05
 23/46 anonim ***** válasza:

18

Szokásos érvelés. Ami nekem kell az nélkülözhetetlen, ami nem vagy nem engedhetem meg magamnak, az nélkülözhető. És ha nekem igen, akkor másnak is, és majd megmondom a tutit, hogy kinek mi felesleges.

júl. 24. 02:54
 24/46 anonim ***** válasza:
82%

Akkor férfiként leírom, hogy még jogosítványom sincs. Pedig ötvenes vagyok már. De gyerekkorban volt egy csúnya baleset taxival,amikor a kézfejem majdnem leszakadt. Ennek a lelki oka az,hogy semmilyen kocsiba,taxiba nem vagyok hajlandó még beülni sem.

Mindenhová közösségi közlekedéssel megyek és még a közvetlen családtagok kocsijába sem ülök be.Látva a rengeteg balesetet,vétlenek szomorú halálát.

Nagyon jól elvagyok és ez így is marad.

F

júl. 24. 05:04
 25/46 anonim ***** válasza:
74%

6-os vagyok. Azért nem mindenhol jó a menetrend sem. Éltem olyan helyen, ahol már az jónak számított, hogy délelőtt óránként van egy busz, amivel vagy baromi korán vagy késve ér a szomszédos városba (elöbbi még csak kellemetlen, utóbbi már gáz, ha időpontra kell menni... Vagy csak simán a munkahelyre beérni).

Kirándulás: most direkt megnéztem a hétvégi kirándulásomat tömegközlekedéssel mennyi lenne. Kecskemét-Szelidi tó, a leggyorsabb opció is 2óra 48perc, 2 átszállással, 2,2km sétával a végén (ami nem sok, de hőségben, cuccokat cipelve nem is kellemes). Autóval 1óra 3perc. Több, mint duplájára tömegközlekedéssel, mint autóval. De van ott 3+ órás opció is, ha nem azzal a busszal indulok aminek ilyen az átszállása. A kényelem mellett ez is szempont, nem mindegy, hogy 2,5 vagy 1 óra megy el utazással 🤷🏼‍♀️.

De amúgy miért ekkora probléma ha valaki elvárja a jogosítványt? Nem egymást keresitek. Van akinek nem probléma ha nincs, vagy szintén nincs neki és mindenhova tömegközlekedik. Engem pl baromira nam zavar, ha olyan elvárása van egy pasinak amit én nem tudok teljesíteni vagy nem egyezik az értékrend, akkor nem egymást kerestük, ő balra én jobbra.

júl. 24. 06:24
 26/46 anonim ***** válasza:
54%
Én abszolút autó ellenes vagyok nőként. Rosszul is vagyok benne, meg nem is érdekel. Nekem megfelel a tömegközlekedés. Legalább mozgok. Tulajdonképpen, az a bajom az autóval, hogy Magyarországon kb minden egyes nap van valami baleset a főúton és ennek legfőbb oka az ittasság, vagy bármi. Eszem ágában nincs, más miatt megsérülni, lebénulni vagy elveszteni egy szerettemet, csak mert sok nem normális ül a volán mögött. Akinek nem ige ne vegye magára!
júl. 24. 07:10
 27/46 anonim ***** válasza:
52%
Nem vártam el, de jó, hogy van. Én utálok vezetni. Nem, nem oldható meg minden tömegközlekedéssel. Sőt egyre inkább nem, erre akkor jöttem rá, amikor gyerekeim lettek. Ha minden helyben, itt a kisvárosban megoldható lenne, mint régen, tényleg nem kellene autó. De sajnos nem ez a világ van. Egy cipőt nem tudsz a gyereknek venni itt, babakocsit buszra meg az ezeregy cuccot hogy viszed fel? Mindig mások jóindulatára vagy utalva.
júl. 24. 07:35
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon előnyös egy hosszú út során, ha van váltó sofőr, vagy ha én ittam, te BKV-s kis irigy incelke. De mit tudsz te arról? Képtelen vagy beleképzelni magad egy másik szituációba a korlátolt agyaddal.
júl. 24. 07:35
 29/46 anonim ***** válasza:
16%
Igen. Minden nő elvárja, hogy furikázd a pici popsiját mindenhova.
júl. 24. 07:59
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem várom el a férfiaktól, hogy legyen jogosítványuk és autójuk.

Viszont a páromtól elvárom, hogy jogosítványa minimum legyen.

Van jogsim és autóm is.

Nekem ez olyan természetes és a mindennapi gördülékeny élethez szükséges dolog mint egy telefon a kezemben.

El nem tudom viszont képzelni, hogy életem hátralévő részében én legyek a párom és majd később a családom egyszemélyes sofőrszolgálata.

júl. 24. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!