Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért várják el hogy a férfinek legyen jogosítványa és autója mert kényelmesek és nem akarnak tömegközlekedéssel utazni?
Figyelt kérdés
júl. 23. 20:51
1/46 anonim válasza:
Nem várom el, ha kocsiban akarok utazni, csinálok jogsit és veszek egy autót.
Amúgy meg csak egy kényelmes plusz és messze van a döntésfaktortól.
2/46 anonim válasza:
Nem Mucuka. Nőknek is van jogsijuk, autójuk, viszont nem akarnak téged furikázni.
3/46 A kérdező kommentje:
2. Ki akarja hogy engem furikázzanak, én úgyis bkvval járok...
júl. 23. 21:04
4/46 anonim válasza:
Ezek a kérdések sose fogynak el? Van autóm meg jogosítványom. Megoldom az életemet.
De ha azt mondom, igen, akkor végre lenyugszol?
5/46 anonim válasza:
Szuper, csak sajnos nincs mindenhol BKV. Mintha csak Bp. lenne a világon. Kismillió olyan város, pláne falu van, ahol nincs tömegközlekedés. Csak mondom.
6/46 anonim válasza:
Nem, én azért várom el a jogsit (autót nem), mert nekem is van, mindkettő, ha úgyalakul vezeti az enyémet. Ahogy a férfiak sem akarnak állandó taxi szolgáltatás lenni, úgy én sem (teljesen megértem azokat a pasikat, akiknél szintén elvárás). Volt ilyenben részem, elég hamar lett a "tömegközlekedéssel is meglehet oldani mindent" mondatból a menjek érte, hozzam el, menjünk kocsival mert esik/meleg van/gyorsabb/stb. Ez kölcsönös helyzetben teljesen normális, ha a másik is vezet.
7/46 anonim válasza:
A nők nem tudnak rendesen vezetni, ezért.
8/46 anonim válasza:
#7 nem tudom én tök jól elvagyok a vezetéssel, ellenben az exemet a férfi legjobb barátja jól megpörgette kocsival a levegőben és azért él mert le volt húzva az ablak, ami máshogy a pofájába tört volna.
9/46 anonim válasza:
Pont most olvastam egy kérdést, amihez az előző válaszoló a tökéletes példa. Mindegy, miről van szó, alázzuk a nőket.
Btw, évtizedek óta vezetek balesetmentesen. Heti 1000 km felett megyek. Fél Európát bejártam. De mindegy.
És az is érdekes, ahogy a kérdező pontoz, nyilván a nőket csakis le. Pedig hát mi rosszat írt a 4 vagy az 5?
10/46 anonim válasza:
Pláne, hogy az 5 én voltam és még nő se vok🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!