Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárású nők! Ha máról holnapra eltűnnének Magyarországról a Chadek, kivel kezdenétek?
196 cm-es állítólagos 140-es IQ-s segítek: sorozatosan veréssel fenyegetőzől. Én pl. majdnem 40 cm-rel vagyok kisebb nálad és igen, nő vagyok. Egy ilyen férfi mellett rettegés lenne az életem, nem mennék bele. Amilyen jellemtelen, erőszakos alaknak mutatod magad, egy kapcsolatban nagyjából semennyire nem figyelnél a nő fizikai igényeire.
A nők nem ringyók, mert közlik, hogy nem fekszenek alád, csak azért, hogy ne verd meg, mikor más férfitól érzelmes kapcsolatot is kapnak.
Nagyjából az írásaid alapján egy kedves, kellemes szociopatának tűnsz.
72, nőt nem vernék meg. Hogy is tehetném, fizikálisan sokkal gyengébb férfit sem vertem meg soha, illetve nem is kezdeményeztem verekedést sosem. Neked max egy pofont lebasznék (mondjuk ez is egy elképzelhetetlen helyzet, hisz kerülöm az olyan szituációkat, ahol a való életben ilyen agyatlan nőkkel kerülhetek össze), de az is csak a folyamatos gúnyos stílusért, amit nyomsz, miközben letagadod a nők jogi kiváltságait, és tolod a feminista dumákat.
Amúgy az ágyban rendkívül figyelmes és érzéki voltam mindig is, sosem volt panasz a fizikai igények kielégítetlenségére, szóval semmi köze a kettőnek egymáshoz :D
73, rohadtul nem érdekel, mennyire gondolsz szánalmasnak :D
"Mint írtam, magas, szálkás, izmos vagyok, arcra is férfias (ugye az alacsony testzsír.. :D)"
Szánalmas hazug troll mindenki nevet rajtad agresszív urfi.
74.
A legnagyobbat rajtad nevettem eddig az Incel kategóriában
Nem veszed észre hogy nem csak a nők, de férfiak is porbatiportak?
Ne legyen már ekkora arcod, mire is?
Akkor küldd el a vállalkozás nevét! Mutasd meg az arcod, tölts fel ide magadról képet!
Nyomába nem érsz egy törődő, IGAZI FÉRFInak! Te sehol nem vagy hozzájuk képest! Egy nagy nulla vagy.
Tudod mikor nyomod ki a 100 kilót? Nekem nőként sikerült, férfiak között az meg nem nagyon nagy teljesítmény, inkább gyenge. Az IQ-d meg maximum mínuszban 140+, de az nagyon. Érzelmi intelligenciád egyenlő egy teáscsészével... :)
Liza96 örülök, hogy megjöttél XD
Azt hittem, már tisztáztuk, hogy a te kis lábtolód meg a fekvenyomás az teljesen különböző dolog :D
Amelyik férfi Neked ad igazat bármiben is velem szemben, miközben folyamatosan bizonyítod, milyen csöppnyi agyad van, az annyit is ér. Erős jellem vagyok, nem hat meg más véleménye, szóval azt írtok, amit akartok. Egyedül az érzelmi intelligenciában van igazad.
Amúgy EV vagyok, és mivel ez egy anonim fórum, maradnék is anonim :D Amúgy sem szorulok a visszaigazolásotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!