Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárású nők! Ha máról holnapra eltűnnének Magyarországról a Chadek, kivel kezdenétek?
29, de nálad ha jól értem azért van "szexfelesleg" mert nőd sincs. Ez ebben a formában nem felesleg.
Ha egy nő kefélni akar, fog. Én 2 éve nem voltam férfivel, mert nincs rá igényem kapcsolaton kívül. Nagy öröm lenne, ha kiosztanának valami f.szinak ajcsiba heti párszor.
Amelyik nő nem szexel, az jellemzően nem is akar. Ha meg a párjával akarna is, nem azt jelenti, hogy bármelyik random fszrázó Gézával is akarna, akinek kiutalják.
Ez a rendszer egyesül az inceleknek kedvezne, közülük is csak annak, akinek nem a 40 éves Bözsit utalják, hanem a 20 éves Ilonkát.
30! Mint írtam te mint állampolgár most is tulajdonként vagy kezelve, ezt érted eddig?
Én meg rohadtul nem fogok pénzt adni szexért, amikor ingyen se kell!
31! nem jól érted! De ennyire nem megy a szövegértés senkinek??? Most írom, hogy nem fekszem le senkivel, mert időpocsékolásnak tartom. ÉRTED?
"Amelyik nő nem szexel, az jellemzően nem is akar. Ha meg a párjával akarna is, nem azt jelenti, hogy bármelyik random fszrázó Gézával is akarna, akinek kiutalják."
ezen kéne például változtatni, nem élne annyi alacsony libidójú férfi szexkényszerben.
"Most írom, hogy nem fekszem le senkivel, mert időpocsékolásnak tartom"
Tehát van nőd, csak nem akarod megdugni? Ez azért egyedi.
"ezen kéne például változtatni, nem élne annyi alacsony libidójú férfi szexkényszerben."
Mennyivel jobb lenne a nőknek szexkényszerben élni... igazad is van.
"Tehát van nőd, csak nem akarod megdugni? Ez azért egyedi."
Nem hiszem, hogy az lenne, azért már nem 16 vagyok hanem 37, gyakorlatilag így 20-21 éves korom óta csak azért szexelek, mert a nők elvárják. Ezt amúgy sose értettem, semmivel nem jobb velük, mint magamnak csinálni, lehet ők jobban élvezik a péniszt mint én a puncit, nem tudom. a mostani barátnőm is már az első randin azzal kezdte, hogy képes vagyok-e egy nap kétszer kemény lenni... 😂 Más ennyi idős pasik arról panaszkodnak, hogy kevés a szex én meg kifogom az összes ilyen szexkazán puncijú nőt. Emberként jól elvagyunk, de nekem még az ujjazás is fárasztó ő meg nyafog, hogy dugjam már be...most ha lenne egy incel, akivel levezethetné ezt máris megoldódna a gondom.
"Mennyivel jobb lenne a nőknek szexkényszerben élni... igazad is van."
Hát pajtás, nem tudom, én azt érzem több szexmániás nő van, mint férfi!
Még szerencse hogy van olyan, hogy szabad akarat.
Ha te úgy erzed hogy valakinek a tulajdona vagy egészségedre.
Szexkényszerben csak az alacsony önbecsülésű férfi/nő él aki nem akar valtoztatni a saját életén.
"Hát pajtás, nem tudom, én azt érzem több szexmániás nő van, mint férfi!"
De attól, hogy valakivel van kedve szexelni, még nem akar bárkivel, ezt kéne felfogni. Ha pedig nem akar valakivel, de kell, mert a törvény kimondja, akkor az szexkényszer, más néven nemierőszak.
"Nem hiszem, hogy az lenne, azért már nem 16 vagyok hanem 37, gyakorlatilag így 20-21 éves korom óta csak azért szexelek, mert a nők elvárják."
Ha valaki aszexuális, az ne normál szexualitású emberekkel kezdjen. Nekem is alacsony a libidóm, bár nem ennyire. Volt szerencsém azért szexelni, mert a párom nyünyögött, hogy régen volt. Többet nem keresek olyan kapcsolatot, amiben nem egyezik az igény. Ha a heti 1-2 kevés, akkor ki kell lépni és mást keresni. Én meg is teszem. Többek közt ez a szabadság az, amiért a feminizmus indult.
Nekem nem létfontosságú egy kapcsolat, tök jó egyedül is. Ha viszont kapcsolatba kezdek, nem akarok benne kényszert, főleg nem szexuális értelemben.
35! te is az vagy, csak nem akarod észrevenni, gondolom arról, hogy ÁLLAM már hallottál...
36! van alternatíva! a kötelelző libidócsökkentés mindenkinek! Csak ez egyszerűbb lenne
37! Ne kezdjük már ezt, egy nőnek nem mindegy kinek a farka van benne? olyanok vagytok mint a barátnőim, mikor mondom nekik ezt jön a nyivákolás, hogy ők hozzám vonzódnak...nem máshoz, aztán megy a sírás, hogy "nem törődők" velük.
Ne kezdjük már ezt, egy nőnek nem mindegy kinek a farka van benne? olyanok vagytok mint a barátnőim, mikor mondom nekik ezt jön a nyivákolás, hogy ők hozzám vonzódnak...nem máshoz, aztán megy a sírás, hogy "nem törődők" velük.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🍿🍿🍿🍿
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!