Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irreális elvárású nők! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irreális elvárású nők! Ha máról holnapra eltűnnének Magyarországról a Chadek, kivel kezdenétek?

Figyelt kérdés

júl. 21. 10:12
 21/93 anonim ***** válasza:
95%
18-as, hidd el, nem szeretnéd hallani, a 15-ös ötletét kifejtve. Nekünk volt már szerencsénk ilyen kérdésekhez, ahol ez ki volt fejtve! :)
júl. 21. 13:59
 22/93 anonim ***** válasza:
77%
Eddig se érdekelte a chadek, szóval semmi nem történne. De nyugi, ti incelek nem lennétek kelendőbbek. Az átlag, kedves férfi, aki SZERETI a nőket sokkal kelendőbb, mint a chadek és az incelek.
júl. 21. 14:01
 23/93 anonim ***** válasza:
10%
21! Pedig szívesen kifejtem, de valóban több verzió is lehetséges, sokat szoktam ilyenen gondolkodni.
júl. 21. 14:20
 24/93 anonim ***** válasza:
100%
Hallgatlak 23#
júl. 21. 14:49
 25/93 anonim ***** válasza:
17%

24! Kezdetnek ezt a "nők rendelkeznek a testükkel" dolgot kellene törvénnyel eltörölni, azt szoktam mondani, hogy ha egy férfi kötelezhető, hogy hadiállapot idején katonáskodjon a nők meg képesek rá, hogy békeidőben néha széttegyék a lábukat. Ez evidens szerintem. Ez lenne a kiindulópont.

Aztán van olyan, hogy szexfelesleg gondoljunk bele, hány olyan nő van, akit a mostani párja nem elégít ki, ők még örülnének is neki, ha legálisan, mintegy a jót szolgálva részesülhetnének szexben! Vagy alacsony libidójú férfiakról le lehetne venni a terhet azzal, hogy nem nekik kell szexelniük. Nem lenne annyi szakítás mert a megcsalás mint olyan megszűnne, hiszen úgymond legitimmé válna, nem lennének kielégületlen rossz kapcsolatban élő nők sem, és persze az incelek is szexhez jutnának.

júl. 21. 15:36
 26/93 anonim ***** válasza:
87%

25.

Az igen. Szerintem fel kellene keresned egy pszichologust mielőtt ez elhatalmasodna rajtad és valakinek baja esne.

júl. 21. 15:51
 27/93 anonim ***** válasza:
20%
26! Írok egy teljesen jó még törvényileg is támadhatatlan dolgot, erre jössz a pszichológussal! Elolvastad, amit írtam? Tudsz EGYETLEN ellenérvet is?
júl. 21. 15:56
 28/93 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne a nőknek szétteni a lábukat valami incelnek, ha nem akarják? Ti is lefekszetek olyan nőkkel, akik nem tetszenek, akikkel nem akartok, mert szerintetek ronda?
júl. 21. 15:59
 29/93 anonim ***** válasza:
6%

28! Mert a törvény azt mondaná! Így kezdtem!

Én nem fekszem le személy szerint senkivel jó ideje, mert időpocsékolásnak tartom, pedig van aki akarna vagy akart velem, például a nálam keletkező szexfelesleget kellene átteni máshoz!

júl. 21. 16:02
 30/93 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk az első bekezdés amit írtál.

Tehát a nőket nyugodtan lehetne erőszakolni(mert ugye ha nem önszántából akar szexelni az erőszak).

Ez neked jó, és törvényileg támadhatatlan? Kvázi tulajdonként akarod kezelbi őket mint egy háziállatot,írom ezt férfiként.

A másik ha annyira akarsz szexelni akkor menj kurvázni.

Azért egy normális ferfinak/nőnek kell a vonzalom egy jó szexhez.

júl. 21. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!