Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárású nők! Ha máról holnapra eltűnnének Magyarországról a Chadek, kivel kezdenétek?
24! Kezdetnek ezt a "nők rendelkeznek a testükkel" dolgot kellene törvénnyel eltörölni, azt szoktam mondani, hogy ha egy férfi kötelezhető, hogy hadiállapot idején katonáskodjon a nők meg képesek rá, hogy békeidőben néha széttegyék a lábukat. Ez evidens szerintem. Ez lenne a kiindulópont.
Aztán van olyan, hogy szexfelesleg gondoljunk bele, hány olyan nő van, akit a mostani párja nem elégít ki, ők még örülnének is neki, ha legálisan, mintegy a jót szolgálva részesülhetnének szexben! Vagy alacsony libidójú férfiakról le lehetne venni a terhet azzal, hogy nem nekik kell szexelniük. Nem lenne annyi szakítás mert a megcsalás mint olyan megszűnne, hiszen úgymond legitimmé válna, nem lennének kielégületlen rossz kapcsolatban élő nők sem, és persze az incelek is szexhez jutnának.
25.
Az igen. Szerintem fel kellene keresned egy pszichologust mielőtt ez elhatalmasodna rajtad és valakinek baja esne.
28! Mert a törvény azt mondaná! Így kezdtem!
Én nem fekszem le személy szerint senkivel jó ideje, mert időpocsékolásnak tartom, pedig van aki akarna vagy akart velem, például a nálam keletkező szexfelesleget kellene átteni máshoz!
Mondjuk az első bekezdés amit írtál.
Tehát a nőket nyugodtan lehetne erőszakolni(mert ugye ha nem önszántából akar szexelni az erőszak).
Ez neked jó, és törvényileg támadhatatlan? Kvázi tulajdonként akarod kezelbi őket mint egy háziállatot,írom ezt férfiként.
A másik ha annyira akarsz szexelni akkor menj kurvázni.
Azért egy normális ferfinak/nőnek kell a vonzalom egy jó szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!