Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárású nők! Ha máról holnapra eltűnnének Magyarországról a Chadek, kivel kezdenétek?
"hogy minket férfiakat besorozhatnak háborús helyzetben"
Épp mostanában volt róla szó, hogy a nőknek is visszahozni a sorkatonaságot. Szóval, ez is "alakul".
De, hányszor soroztak be kényszerből bárkit mióta az eszedet tudod?
Van-e még többletjog, ami fáj?
48
Látom, te tipikusan az az ostoba, kommunista, feminista fiatal nő vagy, akit az élet minden területén próbálok minél messzebb elkerülni. A gazdagság egy állapot, minden ember képes a saját magánvagyonáért tenni (ugye, milyen szép a piacgazdaság?), ezzel szemben valaki nőnek születik, más pedig férfinak.
A teljesség igénye nélkül felsorolok három többletjogot.
Korábban mehettek nyugdíjba
Eldönthetitek, megszülessen-e a KÖZÖS gyermekünk
Válás esetén a precedens azt mutatja, a gyermekelhelyezés jellemzően az anyánál történik, míg a férfitől elsarcolják a fizetése felét, cserébe havi kétszer láthatja a csemetét.
Engem mondjuk egyik sem érint, saját vállalkozásom van, marha laza munka, barátnőm sincs, se feleségem, se gyerekem, és sajnos a kínálat minősége miatt nem is lesz valószínűleg soha. :D Pont a hozzád hasonlók miatt :D
"Van-e még többletjog, ami fáj?"
Az ilyen gúnyos stílusért a való életben amúgy szétverném a fejedet :D
Én erdélyi születésű vagyok, közel Kárpátaljához. Ha annó 20 kilométerrel délebbre húzzák meg a trianoni határokat, most éppen kinn lennék az orosz fronton, vagy dezertőrként üldöznének a világ összes országában.
Mivel a politikában és a katonaságban dolgozók többsége férfi, így a férfiak sorozzák be a férfiakat. Ne a nőket kérjétek ezen számon, pláne, hogy a nők besorozásáról is vannak elképzelések.
Aki egy gúnyos stílusért fizikai erőszakkal reagálna, azt szépen megkérem, messziről kerülje el a társadalom minden tagját. Nyilván csak online nagy a szád, de sajnos tényleg vannak agresszív bolondok.
Ja, csak online nagy, 196 centihez vagyok 85 kg, nyomok százat fekve, tuti nem basznék le egy pofont :DDDD
Van egy nagyon jó ábra a társadalmi hierarchiáról, ami megmutatja, mekkora tévedésben éltek a "elnyomottságotokkal" kapcsolatban, íme: [link]
Továbbá már másodszorra írod, hogy vannak elképzelések, vagyis a tény az, hogy NEM SOROZNAK BE TITEKET
Az ilyen agyatlan feministákat tényleg be kéne zárni valami elmegyógyintézetbe. Kitűnően jellemzi a GYK átlagos felhasználójának szellemi állapotát az, hogy 0%-ra lepontoztátok mindkét válaszomat XD
Hű, nagyon bátor és intelligens ember vagy, amiért erőszakkal fenyegetsz valakit, amiért nem értesz vele egyet. Édesapád biztos büszke rád.
Nem mondanám magamat feministának, mert sokszor ott is problémát látnak, ahol nincsen. Ugyanakkor pont ekkora butaságnak találom azt, amikor férfiak panaszkodnak az állítólagos elnyomásuk miatt és a nők állítólagos többletjogairól. Kettő szélsőség feszül egymásnak.
Ha még mindig a besorozás a problémád (hányszor is történt ez meg veled személyesen?), akkor csak azt tudom írni, hogy a férfiak állították fel ezt a rendszert. A férfitársaidat kérd ezen számon, ne a nőket.
Nem a nem egyetértés a gond, hanem a gúnyos stílusod. Egész életemben ezt kaptam anyámtól, nagyanyáimtól, nővéremtől, apám meg ettől függetlenül sem büszke rám, nem is beszélünk.
Viszont itt félreértés van, nekem nem a többletjogaitokkal van a bajom, hanem azzal, hogy mindezek ellenére magatokat próbáljátok beállítani elnyomott csoportnak, a társadalmi helyzet károsultjainak, holott valójában ti vagytok a kiválasztottak, a kedvezmények nektek járnak. Az utolsó bekezdésedre pedig csak ismétlem magam. HA 20 KILOMÉTERREL DÉLEBBRE HÚZZÁK A TRIANONI HATÁROKAT, BESOROZTAK VOLNA ENGEM IS
Itt azért megint visszatükröződik az, hogy nem szabadna mindenkinek gyereket vállalni. Itt most a szüleidre gondoltam, mert az ábra azt mutatja nem tudtak normális embert nevelni.
Nem az a baj, hogy nem egy a véleményünk hanem az hogy te felsöbbrendünek kepzeled magad csak azért mert férfi vagy. (En is az vagyok)
A teljesség igenye nélkül pl izraelben a nők is lehetnek katonák. Rajuk nem vonatkozik az akkor h az dughatná őket akinek épp kedve van hozzá?
Nyugdíjban igazad van viszont sok munkahelyen a ferfiak ugyan azért a munkáért több fizetést kapnak,ugye az rend en van.
A gyerek is sok esetben a nőhöz kerúl válásnál ez tény, viszont akár a gyerek megszületése előtt a paai nyom nélkül lelép és a nő ott marad egyedül.... persze gondolom ez is rendben van.
Van amiben a férfiaknak van elönye, van amiben a nőknek.
Örülök, hogy férfi vagy, ebben az esetben nem pofont kapnál, hanem tényleg jól megvernélek :D Hidd el, én normális vagyok, csak már a világ nem az. Nem azért képzelem magam felsőbbrendűnek, mert férfi vagyok, hanem mert magas, izmos és szálkás vagyok, és 146 az IQ-m. Nagyon örülök, hogy több pontot is felhoztál most, legalább tudunk érdemben beszélgetni.
Én nem értettem egyet a "szex újraelosztás elméletben", annyit írtam, hogy igaza van a tagnak abban, hogy a nőknek vannak többletjogaik.
Az izraeliek hülye zsidók. Jobban utálom őket, mint a feminista nőket. Ennek ellenére még mindig több izraeli férfire vonatkozik a kötelező sorozás, mint nőre.
Beszéltem korábban piacgazdaságról. Mindenki annyit kap, amennyit ki tud alkudni magának a képességei alapján. Valójában a nők férfiakhoz mért alulfizetettségének két indoka van, ez pedig a kockázat, hogy a nő gyermeke(ke)t szül, gyesre megy, gyedre megy, ő marad otthon a kölykökkel, ha betegek lesznek, illetve nem annyira terhelhető, mint egy férfi. Ősidők óta mi voltunk a rabszolgák, a munka a vérünkben van, mentálisan és fizikálisan is jobban bírjuk (igazából itt már meg is van cáfolva az, hogy ugyanazon munkáért). Nem véletlenül hívjuk a szebbik nemet gyengébbik nemnek.
Következő pont: nem, nincs rendben, hogy a pasi lelép, de mivel én egy szabadelvű embernek vallom magam, úgy gondolkozom, hogy az egyén önmagáért felelős, vagyis a nő felelőssége, hogy ne vállaljon kockázatos szexuális aktust házasságon kívül, mert a tetteknek következményei vannak. Persze, egyedülálló anyaként nehéz, és a statisztikák azt támasztják alá, hogy egyedülálló anyák által nevelt férfiak nagyobb eséllyel lesznek erőszakos bűnözők (rablók, erőszaktevők, gyilkosok), mint egy teljes családban felnövő férfiak (igen, nálam is nagyobb a kockázat, tisztában vagyok vele), épp ezért kell ragaszkodni az állam általi védelemhez, vagyis a házassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!