Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder randijaim “semmilyene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder randijaim “semmilyenek”, mit csináljak, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem a semmilyent, hogy hiába van meg a “vibe” írásban, adott esetben telefonon beszélve azokkal a lányokkal, akikkel Tinderen ismerkedtem meg, élőben ha találkozunk szinte 0 kémia van mind a kettőnk részéről, és az esetek nagy részében az összes randim jó, de senkivel nem olyan, hogy eltudjak képzelni egy második randit.

Pedig nem lettem átverve a képekkel, élőben sem volt kínos csend, de valami hiányzik.

júl. 16. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%
10-es ehhez annyit fűznék hozzá, hogy sokáig nem sikerült magamban sem megtalálnom, mit is szeretnék. Egyébként nem talált, most is van kapcsolatom, csak menthetetlennek érzem, mert nagyon mások vagyunk. Az elején még vonzó volt ez az egész, sok szempontból kiegészítettük egymást, csak idővel mindenkinek előjön az igazi énje és ő sajnos nem olyannak mutatta magát, amilyen valójában. A legnagyobb jóindulattal sem tudja az ember megmondani, hova fut ki egy kapcsolat. És ma már megvan az a szabadság, hogy ha nem vagy boldog, bármikor szakíthatsz/elválhatsz.
júl. 16. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
" A Tinder randijaim, semmilyenek"! Hát elhiszem mert egyáltalán csoda ha a mai világban eljut oda valaki nem hogy még semmilyen legyen a randija. Ez a probléma a mostani generációval hogy nincs megfelelő kommunikáció és ebből adódóan nincsen semmi sem normálisan leszervezve és nem csodálkozok azon hogy semmilyenek a randijaid és ez lehet nem a te hibádból fakad elsődlegesen!
júl. 18. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!