Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nehezebb párt találni online platformokon? A férfiaknak, vagy a nőknek?
Az attól függ, mennyire válogatós az egyed, nekem átlagos 30-as férfiként is van / lenne elég match, de utána még le kell szűkíteni, hogy ki is alkalmas párkapcsolatra.
Szerintem nők sem bírnak egyszerre több emberrel normálisan ismerkedni, szóval talán nem múlik annyira a nemeken.
Egy átlagos nőnek előbb lehet valakije; rárepül egy rakás kritikán aluli, vállalhatatlan, átlag alatti fazon. Ezt tekintik az itteni férfiak sikernek meg lehetőségeknek...
Mindkét nemnek nehéz, ha csak átlagos. Ezek a platformok nem nekik valók, ők nem érik el az ingerküszöböt, így rögtön kukázva lesznek. Nagyon jó külső ÉS képek kellenek mint "rajtengedély".
Szerintem egy picit lejt a pálya a nőknek.
Nem sokat csak éppen annyit amivel ha tud élni akkor egy picit könnyebben talál párt.
Ez meg abból adódik hogy a férfiak nem annyira vállogatósak. Így mindenkinél próbálkoznak, a nők így kínálat bőséggel szembesülnek.
Én az utóbbi 1 évben, mikor nézegetem a nőket társkeresőn szándékosan el kezdtem vállogatni, azóta 0 egyezés.
Csak egy picit emeltem meg a lécet és 0 siker.
Szerintem a tévesen belőtt szintek miatt vannak sokan egyedül itt a nők és a férfiak is hibáznak.
Ez van skacok.
Legalább 705 férfi egy átlagos társkeresőn. A nők a top5%-ból válogathatnak, egy átlag nőként pár nap alatt több 100 like-ot kapsz és a matchek száma is cska rajtad múlik.
Átlag férfiként szinte esélytelen a odlog, átlag alattiként pedig bűn regisztrálni.
#7!
Normális vagy?
Láthatod a szavazást, nőként sokkal sokkal nehezebb a dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!