Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a fiatal srácok korábban érnek, vagy egyszerűen a maga a fiatalság lett vonzó a nőknek?
Egyre feltűnőbb az a jelenség, hogy fiatalabb, ránézésre gimis korú fiúk náluk jó pár évvel idősebb nőkkel járnak, randiznak, sétálnak, de ennek az okát még nem tudtam megfejteni.
Mit tud adni egy tini, amit egy idősebb férfi nem? Cuki a tapasztalatlanság?
Nem unod még?
Nem vagy te látens meleg pedo?
"Mit tud adni egy tini, amit egy idősebb férfi nem?"
Az biztos, hogy nem a Gyakori Kérdéseken hisztizik és írogatja a provokatív hazugságait.
Minőségi szexet, szenvedélyt, pozitív életszemléletet. Na meg képzeld már el egy húsz éves vízilabdás pasi testét, uhh..
Milyen tapasztalatlanság? A helyes fiúk már 15 éves koruktól szexelnek, randizgatnak.
Nyilván van hártánya is, az anyagi dolgok, meg a veszélye hogy végül egy korabeli mellett köt ki. De hát élvezni kell amíg lehet. :)
Ez a korosztály vonz. Ilyen barátom van (20 é) ,élvezem,hogy nevelhetem, gondoskodhatok róla. Jól megértjük egymást,megvannak a közös témáink,ami egy korombelivel eddig sose volt meg így. Nem akarok politikáról beszelgetni pl. Fiatalnak nézek ki és úgy is élek, gyereket se akarok szülni meg babázni se később se.
Az előző párkapcsolatomban jöttem rá,hogy nem akarom megjátszani magam többet és korombelivel járni vagy együttélni,amikor undorodom tőlük.
Egyszerűen taszitanak a korombeli pasik. Nem tudok szexuális izgalmat érezni irántuk és nem szivesen beszélgetek velük . Olyan érzetem van tőlük,mintha az apám lenne,akit mindig is utàltam. Minden kapcsolatom tökretettem tudat alatt emiatt korombeliekkel azelőtt.
Nem kerek privátokat.
(18 éven felülivel járni nem pedofilia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!