Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők lenne közületek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők lenne közületek valaki aki el tudna engem így fogadni vagy véglegesen adjam fel a társkeresést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni néhány problémával kapcsolatban. 24 éves férfi vagyok, és idáig sajnos nem volt még semmilyen kapcsolatom nővel. Egyszerűen félek hozzájuk közeledni, kellemetlenül érzem magamat a társaságukban és nagyon zavarban vagyok, ha egy nő közelében vagyok. Beszélgetni sem nagyon tudok velük, egyszerűen mindig csak arra tudok gondolni, hogy arra várnak, hogy menjek már el onnan és hogy undorodnak tőlem. A külsőmmel egyáltalán nem vagyok megelégedve, szerintem egyáltalán nem vonzó a nők számára, és ezt az is bizonyítja, hogy szinte levegőnek néznek engem. Egy nő sem mutat érdeklődést felém. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy azért sem merek a nőkhöz közeledni, mert nem éppen ideális a családi hátterem. Testileg és lelkileg bántalmazó családban nőttem fel, és úgy érzem talán ezek miatt a dolgok miatt építettem magam köré egy falat, hogy senki ne láthassa meg, hogy milyen körülmények között élek. Csak, hogy egy példát említsek. A szüleim évekkel ezelőtt elváltak,viszont még mindig egy háztartásban vagyunk kénytelenek élni apámmal, mivel nem sikerült megegyezniük a váláskor a ház eladásával kapcsolatban. Apámat nem mondanám jó embernek, valószínűsítem, hogy nagyrészt miatta lettem olyan, amilyen. Folyamatos bántalmazásnak voltunk kitéve nap,mint nap. Most pedig eljutottam odáig,ha lenne is nő akivel mernék ismerkedni,nem merném hazahozni,mert szégyenkeznem kell apám végett (az állandó káromkodása végett is). Egy betegségből kifolyólag sztómája van,viszont nem hajlandó sztómazsákot hordani,ami nagyon kellemetlen számunkra,mivel nem egy higiénikus dolog. Nem hinném,hogy lenne olyan nő aki ezt el tudná fogadni,szerintem ha megtudnák,hogy ilyen az apám,rögtön el is hajtanának. A kérdésem az lenne,hogy érdemes így ismerkednem? Lenne vajon olyan nő,aki elfogadna így,ilyen családi légkörrel vagy ne is próbálkozzak inkább mert nem érnék egyetlen egy nőnek sem ennyit?

2023. ápr. 5. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert az apád olyan amilyen, neked nem kell az ő szintjén maradnod.

Ha neked sikerülne kitörnöd abból a közegből ahol most vagy, a kutyát nem érdekelné hogy milyen a faterod.

Neked kellene talpra állnod, 24 évesen még van lehetőséged bőven, de ha még vársz mondjuk 10 évet ezzel annál nehezebb lesz.

2023. ápr. 5. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

Normális nőt az fogja érdekelni, hogy te milyen vagy, nem az, hogy az apád milyen. Engem párom fél évig nem mutatott be otthon, mert az apjának több agyvérzése volt és hát időnként ez meglátszott és mit szólok. Semmit nem szóltam, erről senki nem tehet.

Viszont ha téged bántalmazott, akkor nem maradnék vele, hanem megpróbálnék kitörni innen. Miért jó neked ilyen légkören élni?

"A külsőmmel egyáltalán nem vagyok megelégedve, szerintem egyáltalán nem vonzó a nők számára"

Van, amin nem lehet változtatni, de egy jól megválasztott hajstílus vagy arcszőrzet sokat tud javítani. Meg főleg ápoltság. Sokszor látom, hogy aki a külsejére panaszkodik, az gyakran csak ápolatlan sajnos...

2023. ápr. 5. 15:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Ápolatlan szerencsére nem vagyok, a szakállamat próbálom növeszteni de nekem egyszerű hajstílusom van, minden héten leborotválom.
2023. ápr. 5. 16:02
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén nem értem, miért akarnál ismerkedni, ha a nőktől kellemetlenül érzed magad. Én félek a pókoktól, és kerülöm őket.
2023. ápr. 5. 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

Azon dolgozz első körben, hogy felnőtt önálló férfiként tekints magadra. Nem kizáró ok a nőknél általában, ha rossz a kapcsolatod a szüleiddel, vagy nem a legvállalhatóbb a stílusuk, hiszen nem őket választják, hanem téged. Na de itt merül fel a kérdés, hogy te magad mennyure voltál képes (lelkileg) elszakadni ettől. Mert ha még mindig a szüleidnek akarsz megfelelni, nem tekinted magad önálló felnőttnek, aki ha úgy látja jónak, nem mutatja be a barátnőjét, és nem tudsz elvárásokat megfogalmazni a szüleid felé, mint felnőtt a felnőtt felé, akkor tényleg problémát okozhat, hiszen akkor nem tudnak elsősorban téged választani, hanem "csomagban jársz".

A külsőt nagyon befolyásolja a jól megválasztott, önazonosan divatos öltözködés (tehát nem kell a legújabb trendeknek megfelelned, de segít, ha nem a kinyúlt középiskolai tesipólódat hordod), frizura, arcszőrzet, és leginkább a kisugárzás. Nem egy olyan embert tudok mondani, aki objektíven nem jóképű és akár nem is az esetem, de annyira kiül rá külsőleg is az a belső, amit keresek (mosolygós, életvidám, pozitív személyiség), hogy ettől abszolút vonzóvá válik.

Hogy hogyan kell jól párt találni, abban sajnos nem tudok segíteni, de az biztos, hogy nem vagy a leírtak miatt egy elfogadhatatlan valaki. Ne is állj így hozzá, mintha a létezésedért is bocsánatot kellene kérned, mert nincs így. Pontosan ugyanolyan jó ember vagy, és ugyanannyira helyed van a világban, mint bárki másnak, szóval csak hajrá! :)

2023. ápr. 5. 17:23
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Vannak olyan csajok akiknek ez nem probléma, mert szociálisan érzékenyek. probléma ink azzal lesz hogyan találd meg őket.

Magadat meg tudatosan próbáld fejleszteni.. ha van rá mód próbálj beszélgetni, ne azért mert fel akarod szedni őket, hanem h gyakorold a kommunikációt, akár idős mamákkal is.. érdemes könyveket vagy újságot olvasni, hogy legyen témád..

Az is jó ha találsz vmi hobbit.. sport vagy menhelyes kutyák sétáltatása vagy nemtom :) sok sikert;)

2023. ápr. 19. 19:47
 7/15 NTBS ***** válasza:
Szerintem dolgozz magadon.
2023. ápr. 20. 08:21
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sosem késő szakemberhez fordulnod. Sok önsegítő könyv, stb. van a neten, de szerintem hatékonyabb lenne egy pszichológushoz eljárnod, hogy ő segítsen feldolgozni a gyerekkori traumáidat és elindítani az úton, hogy elfogadd saját magadat. Nem vagyok szakember, de találkoztma már olyan esettel, ahol a gyerekkorától érzelmileg bántalmazott illető nem tartotta egyáltlaán értékesnek magát (mert valószínű otthonról mindig ezt kapta) és ezért ha ismerkedett is, mindig azt nézte, hogy ő miért nem jó, őt miért nem fogadják el/kedvelik/akarják, stb. Egy egészséges ember úgy ismerkedik, hogy felméri a lehetséges partnerben, hogy mennyire kompatibilisek, illenek össze, amíg egy lelkileg sérült ember vágyik a szeretetre és minden áron össze akar jönni az épp aktuális személlyel, akivel ismerkedik. Ezt kellene átfordítani szakszerű segítséggel abba, hogy te is igenis értékes vagy, van sok jó tulajdonságod, ezekhez mérten keresed a megfelelő partnert, és fel tudod mérni, ha valaki nem illene hozzád és nem erőlteted a további kapcsolatot velük, mert észreveszed, hogy nem működne hosszútávon. Sajnos az emberi természet olyan, hogy minél jobban akarsz egy kapcsolatot és minél "elkeseredettebb" vagy egyedül, annál jobban megérzik ezt és nem fognak tisztelni.
2023. ápr. 20. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: hozzátenném még, hogy ha már van egy egészséges önbecsülésed, semmi akadálya úgy párt keresned, hogy elmondod, hogy nincs jó kapcsolatod apukáddal, ő nem alkalmas szerinted arra, hogy bemutasd őt a párodnak, ezzel számoljon tehát a kiszemelted. Evidens, hogy ehhez külön kell költöznöd, ha ez még nem történt meg. Sok ember van, aki nagyon ritkán vagy egyáltalán nem jár haza a szüleihez, nem kell össznépi nyakbaborulás minden hétvégén, amire rángatod a párodat, elég, ha anyukádat elhívod néha magadhoz és esetleg ott bemutatod a jövőbeli párodnak. A lényeg, hogy magadon kell dolgoznod, hogy legyen egy teljes életed a szüleid és párkapcsolat nélkül is, és ez vonzó az emberek szemében.
2023. ápr. 20. 10:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A párom sem mert vinni hozzájuk mert ott is beteg egy szülő + meglátom hogy élnek....fél év után szánta el magát. Tudom hogy az nem ő, amúgy nagyon aranyosak. Nem szöktem el amiatt hogy nem úgy élnek ahogy én
2023. ápr. 20. 14:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!