Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a fiatal srácok korábban érnek, vagy egyszerűen a maga a fiatalság lett vonzó a nőknek?
Figyelt kérdés
Egyre feltűnőbb az a jelenség, hogy fiatalabb, ránézésre gimis korú fiúk náluk jó pár évvel idősebb nőkkel járnak, randiznak, sétálnak, de ennek az okát még nem tudtam megfejteni.
Mit tud adni egy tini, amit egy idősebb férfi nem? Cuki a tapasztalatlanság?
2024. jún. 17. 14:39
11/17 anonim válasza:
Én ezt nem nagyon hallottam még senkitől, ezen az oldalon kívül pedig nem is olvastam még sehol.
De gyanítom ezeket ugyanaz a személy írja ki.
12/17 anonim válasza:
ja,tehát a 30 on felüli férfiak egyikével se áll szóba nő,te lipóti lakos voltál?
13/17 anonim válasza:
Ez a kérdező lehet hogy látens, de az biztos hogy zavart, zavaros
14/17 anonim válasza:
Egyszerűen ez vonz, a 18-25 év közötti tiniChadek, felnyírt haj, felül göndör, 180-190 magas 60-70 kilós kockás hasú fehér zoknis, nagyfarkú tiniChadek.
25N
16/17 A kérdező kommentje:
Csak az itt válaszolók közül többen írták, hogy tapasztaltak hasonlót vagy nekik is bejön ez, mondtam, ha valaki nem csukott szemmel jár az utcán, akkor nyilvánvaló a jelenség.
2024. jún. 20. 16:36
17/17 anonim válasza:
#14 igen persze, 25N ezt a szot hasznalja, hogy tiniChad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!