Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél ekkora érték a fiatalság és a jó külső?
Molnár Milena valóban egy fiatal csinos nő. Mindenkinek azt mondja mindig hogy a párja cégében dolgozik, de szerintem jóformán semmit nem csinál, néha segédkezik neki ...Ennyi.. Közben unalmában tyúkokkal szórakozik tiktokozik pelenkát csinál a tyúknak és társai... látszik egész napját szinte elunja gondolom a párja fedezi a költségeit.. Én nyolctól fél ötig bent rohadok az irodában elmenni nem lehet , főnök hülyeségét hallgathatom stb...igen irigy vagyok bevallom....
Két kérdésem van:
Ismered őt személyesen és biztosan tudod, hogy így telik egy napja?
Próbáltad már az irigykedésbe és mások kibeszélésébe fektetett energiát átcsoportosítani a saját előrejutásodba?
- Muszáj állandóan ezt a csajt reklámozni?
- Igen, a nők 2 fő értéke a fiatalságuk és a szépségük. Ha mellette xopni és főzni is tud, akkor azonnal el kell venni feleségül!!!
Miért irigykedsz anyagilag kiszolgáltatott emberekre, akik múlandó dolgokkal tudnak csak boldogulni?
Mármint persze, jó dolog szépnek és fiatalnak lenni, az élet meg igazságtalan, de lehet, mondom csak lehet, hogy ha nem ilyen szarokat nézegetnél egész nap, hanem megtanulnál a saját képességeiddel életképes lenni, akkor nem kellene másokra fanyalogni, mert elégedett lennél az életeddel.
Amúgy hogy valami megnyugtatót írjak, vannak nálam szebb és fiatalabb emberek is, de jóformán az összes eddigi párkapcsolatomban a tenyerükön hordoztak az exeim (és a jelenlegi is) és ketten el is akartak venni feleségül. És eltartottak volna, ha hagyom. Nem hiszem, hogy ez rajtam múlik, sokkal inkább azon, hogy jól választok. Tudom, milyen vagyok és tudom, ahhoz milyen ember illik (és általában ő is így gondolja). Minden partneremen azt láttam az első randikon, hogy felragyog a szeme, mennyire hasonlóan gondolkodunk, hogy pont azokkal a tulajdonságokkal rendelkezem, ami neki épp a gyenge pontja. Volt, akinél a könyvespolcról az a könyv nézett vissza rám, amit épp előző nap kölcsönöztem ki és hurcoltam magammal, lelkesen olvasva, pedig nem beszéltünk könyvekről korábban. Tartottak már engem is kibírhatatlan hülye picsának, nem is jöttem össze velük. De akikkel igen, azokkal valami különleges volt a kapcsolatunkban. Nem, nem az, hogy fiatal vagyok és szép, anyám is képes volt egy második férjét az ujja köré csavarni 50 évesen. Neked is menni fog.
"Mert már akkor fosott és menekülőre gyávázta a dolgokat, amikor még semmi probléma nem volt"
Az mikor volt? En miota az eszemet tudom, azota csak valsag, allamcsod, ilyen-olyan megszoritocsomag, adoterror van. Espedig nem vagyok tul fiatal....
38F incel
#8: "Amúgy hogy valami megnyugtatót írjak, vannak nálam szebb és fiatalabb emberek is, de jóformán az összes eddigi párkapcsolatomban a tenyerükön hordoztak az exeim (és a jelenlegi is) és ketten el is akartak venni feleségül. És eltartottak volna, ha hagyom. Nem hiszem, hogy ez rajtam múlik, sokkal inkább azon, hogy jól választok."
Ennyi erővel "Sebhelyes arcú, 155 centi magas intézetis cigánygyerek vagyok, 90 az IQ-m, a 8 általános is csak azért van meg, mert fenyítettem a tanárt de a számokhoz értek és kémiához is, hogy kell felütni a cuccot. Jóformán az összes eddigi kapcsolataimban tőlem sokkal szebb, szintemen felüli nők mindent megtettek nekem és volt aki leadta a pénzt amit összeszedett az utcán. Még többszöri verés után is volt aki visszakönyörögte magát, nem tudom már némelyiket levakarni magamról. Olyan nőkről beszélek akiket nem csak én tartok szépnek, pénzes irodista mukik fizetnek értük rendszeresen.. Én sem hiszem, hogy ez rajtam múlik, sokkal inkább azon, hogy jól választok."
gyengébbek kedvéért irónia volt.
A tanulsága az lenne, hogy ki lehet mazsolázni minden társadalmi rétegben azokat az embereket, akikből egyoldalúan hasznot húzol és a saját egódat fel tudod pumpálni olyan mértékben, hogy teljesen jogosnak érzed, hogy ez jár neked, sőt, egyenesen te többet teszel bele a kapcsolatba. Legalábbis gondolod így te. De úgyis csak körülötted forog a világ, hiszen te vagy a világ közepe.
Csak annyi hiba van a dologban, hogy ez össztársadalmi válsághoz vezet. Ez persze ugyanúgy nem a te bajod, mint az Óceánban úszó szemétsziget sem. Vagy a globális felmelegedés. Mi közöd hozzá végül is?
A másik, az már közvetlenebb, kézzelfoghatóbb, hogy visszás a társadalom szemében. És ezt nem nagyon fogják a szemedbe mondani, de ettől még gondolják, hogy milyen egy szutyok vagy aki hercegnőnek képzeli magát és még büszke is rá milyen jól választ.
A kor nem igazán számít, a külső megjelenés a lényeg. Tapasztalatból mondom.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!