Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél ekkora érték a fiatalság és a jó külső?
Molnár Milena valóban egy fiatal csinos nő. Mindenkinek azt mondja mindig hogy a párja cégében dolgozik, de szerintem jóformán semmit nem csinál, néha segédkezik neki ...Ennyi.. Közben unalmában tyúkokkal szórakozik tiktokozik pelenkát csinál a tyúknak és társai... látszik egész napját szinte elunja gondolom a párja fedezi a költségeit.. Én nyolctól fél ötig bent rohadok az irodában elmenni nem lehet , főnök hülyeségét hallgathatom stb...igen irigy vagyok bevallom....
Nagyjából igen. Egy nőnek a valódi értéke a fiatalsága (ugye a vélhető termékenység miatt) és a szépsége (ez pedig a vélhetően jó genetikai háttér miatt), illetve hozzátenném még a "makulátlanságát" is. Szóval minél kevesebb férfivel volt dolga annál jobb. Nem véletlenül a legtöbb kultúrában a szűz nő egy példaképe egy mondhatni "mennyei teremtés".
A férfinak ezzel szemben a legnagyobb értéke a család eltartásásra való képesség, tehát a vagyona, a "szorgossága", hogy mennyire képes arra, hogy anyagi biztonságot nyújtson, a külső megjelenése (genetikai háttér szintén) és a fizikai ereje, a "védelmező" képessége (emiatt fontos a magasság, az izomzat, a testfelépítés).
Ha megnézünk kölönböző felméréseket, a legtöbb férfinak korosztálytól függetlenül leginkább a 20 év körüli lányok/nők jöttek be és ha tehetnék ilyen korú nővel lennének együtt. Mert ekkora van nagyából a nő a csúcson: fiatal, szép, feszes és rendkívül termékeny. 50 évesen is lehet valaki nagyon szép és fiatalos, de attól még a biológia nem így működik: már nem lesz termékeny (annyira), már nem lesz valószínűleg érintetlen, 99% eséllyel már lesz egy vagy több gyereke stb.
Ezért is van az ,hogy társadalmilag is sokkal elfogadottabb és nem annyira furcsa, ha egy 20 éves csaj egy 40+ éves faszival van együtt, fordított esetben pedig mindenki csak pislog, hogy miért van az anyja korabeli nővel egy fiatal srác.
" És ezt nem nagyon fogják a szemedbe mondani, de ettől még gondolják, hogy milyen egy szutyok vagy aki hercegnőnek képzeli magát és még büszke is rá milyen jól választ."
Ja, mert mindenképp csak egy szutyok lehet az illető, ugye? :D
1. Nem ismered, nem tudhatod, mivel tölti a napját.
2. Nem értem, abban az esetben, ha esetleg tényleg kiartják, miért a nőre vagy dühös, miért nem azokra a férfiakra, akik mindent odaadnak azért, hogy néha egy feszes testhez nyúljanak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!