Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb tapasztalatlan férfiakat miért zavarja ha nekik kimaradt a fiatalságukból?
Az zavarja őket hogy nem volt kötődés egy nőhöz sem? Szerelem? Vagy a testi vágyak nem megélése?
Ismerkedtem egy 35 éves sráccal (elég kisfiús volt ezért írtam így) és elmesélte hogy túlsúlyos volt az iskolában és ezért nem mert senki felé nyitni. Aztán felnőtt és minden úgy maradt. Érdekes személyiségnek találtam őt. Nem beteg erőszakosnak mint ami később kiderült. Találkoztam vele egyszer. Utána folyamatosan a szexről beszélt hogy akarja. Megszakítottam vele minden kapcsolatot mert nem “járni” akart csak farkat akarta már kielégíteni és mindegy alapon valakivel.
2
A szexuális kielégülés szükséglet, ezt pedig mindenki nagyszerűen el tudja intézni magának.
Azért mert egy életed van, egyszer vagy fiatal, és ezeket az éveket sosem fogod visszakapni.
Hidd el, téged is zavarna.
4
Persze hogy nem... A párizsi meg a kaviár sem ugyanaz, de az evés SZÜKSÉGLETÉT mindkettő kielégíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!