Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, egy fiatal pasi nem lehet "sármos"? Az egy olyan dolog, ami csak az idősebb férfiak sajátja?
A sharm nem korfüggő, hanem kisugárzásfüggő.
So Bi Sub sem egy férfi szépség mégis akkora a kisugárzása, hogy még, pedig ázsiai, és 30 éves volt mikor befutott:D
Kevin Costner sem egy tipikus férfiszépség mégis 30-asként is sharmos volt, és közel a 60-hoz is sharmos, mert van kisugárzása
De sorolhatnám..
Minden férfi sármos a maga módján
N24
Nekem akkor már férfias, ha 180 körüli (nem kell lepontozni, mindenkinek van esete), nagyobb termete van (nem vékony, de nem kell izompacsirtának lennie) és magabiztos kiállású. Valamint legalább annyira érett, mint én. 20-23 évesekre gondolok.
18L
Tudod mi a nem sharmos, és minden férfi összképét maximálisan lerontja:
Nyakig tetoválás, piercing bárhol egy pasin, fülbevaló és fültágító egy pasin meg egyenesen visszataszító.
A nőknél ezek meg hattványozottan ocsmányak.
#4 nem értek veled egyet
Szerintem nincs annál szexibb amikor egy férfin sok tetoválás van és sok pc
Nőkön is azt szeretem amikor sok tetoválása és pc-je van
Számomra ezek nagyon szexik egyszerűen imadom a tetovalasokat pláne ha sok van neki
N24
Nálam a sármos azt jelenti, hogy fiatalon jóképű volt.
Pl. Harrison Ford. Most sármos, de az eredeti trilógiában !!!!!!!
OFF
Ne írjátok már a sármot *sharmnak. Ha mindenképpen külföldiül akarjátok írni (bár ettől nem fogtok műveltebbnek tűnni), akkor írjatok helyesen: charm
ON
Megegyezhetnénk abban, hogy a "sármos" mindenkinél mást jelent?
(Nálam a "sárm" eredetije amúgy a francia "charme" "e"-vel a végén, amiatt, hogy az akkori Magyar Televízióban ezzel az írásmóddal találkoztam először, annak ellenére, hogy én is - csak - angolul tanultam később.)
Oké, tehát angolul: charm (ők "cs"-vel ejtik).
Franciául: charme (ők "s"-sel ejtik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!