Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, egy fiatal pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, egy fiatal pasi nem lehet "sármos"? Az egy olyan dolog, ami csak az idősebb férfiak sajátja?

Figyelt kérdés
Pont a kölyökképűség az, ami lehetetlenné teszi a sármot? Úgy összességében kb. 35-40 éves kortól mondható bizonyos férfiakra, hogy sármosak? Az őszülő halánték, a tüzes, ambíciózus tekintet, a markáns, kiforrott arcvonások összessége? Vagy egy fiú is lehet sármos? Hogy látjátok ezt?

2018. aug. 16. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem cs-vel ejtik..
2018. aug. 16. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Jóvan köszönöm a több válaszból eredő magyarázatot:DD Igyekszem megtanulni, bár magamat ismerve, nem igérek semmit:D
2018. aug. 16. 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Az angolok az ő "e" nélküli végű szavukat (charm) úgy ejtik. Pont erre akartam azzal utalni, hogy a magyar nyelvben a francia ejtés ("s"-vel) honosodott meg.
2018. aug. 16. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Esetleg ha nem a helyesíráson lovagolnátok...

Egy fiatal is lehet sármos, én pl 30 évesen szerettem bele a már akkor is elképesztően sármos 25 éves barátomba.

Egyébként meg egyéni kinek mi tetszik, valakinek ez a sármos, van akinek a nagyon markáns, de van aki a finom, lágy vonalakat szereti. De a többségnek talán az a lényeg hogy ronda ne legyen (ez sok esetben megint csak egyedi nézőpont hogy mi számít annak)

2018. aug. 16. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Az húszonéves pasik jóképűek,a 30 felettiek már nem,mivel őszül a halántékuk,ráncosodik a képük,de sokan azt hiszik magukról hogy ettől sármosak lesznek,viccesek a férfiak.
2018. aug. 16. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 hülyeség amit irsz

Rengeteg férfi lesz 30 felett sármos pláne ha meg igényes is a megjelenésére

2018. aug. 16. 19:32
 17/19 anonim ***** válasza:
A csípőszabású nadrágjában, miközben kilátszik a gatyája?
2018. aug. 16. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet egy tetovált pasi is szexi, de nem sármos. A sármos nem csak egyszerűen szexit jelet. A vikingek pl nem voltak sármosak, de annál szexibbek. A sármos pasi igazi gentleman, elegáns stb. Harrison Ford jó példa.
2018. aug. 16. 23:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Harrison Ford a Hanover Streetben 37 éves volt. Életem egyik legnagyobb szerelme volt:)

Most találkoztam valakivel, akinek a szeme, a mosolya vetekszik az övével, ha nem is olyan szabályosan tökéletes pasi. Amilyen mákom van, rám kattant, de minek...Na mindegy:(

2018. aug. 17. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!