Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nőknek komolyan egy kicsit sincs lelkiismeret furdalása?
Ha néhány üzenetváltás után ghostingol egy csaj, az még oké, nyilván szarügy, de hát tulajdonképpen még el sem kezdődött semmi.
Na de ha valaki több hetes beszélgetés után válik kámforrá, miközben végig hitegetett, hogy igen, jó lenne találkozni, majd, egyszer, most nem jó, de ami késik, nem múlik stb, na az már komolyan mocsok dolog.
Én férfiként, és elvileg mi vagyunk az érzéketlenebbek, egyszerűen képtelen lennék ilyen aljasságra. Miért kell lógva hagyni a másikat? Miért nem lehet normálisan, FELNŐTT MÓDJÁRA lezárni?
1
És hogy sikerült ezen túllépni?
Persze így is nézhetjük, hogy rosszabb is lehetne, tudom... De sajnos nem vigasztal.
3
Szeretnék én is ilyen lenni
A többség eleve csak egonövelésnek használja ezeket a felületeket és eszük ágában sincs, hogy komoly v komolytalan legyen a dologból.
Mint vmi tiktok vidi. Unaloműzőnek jó, aztán lehet tovább görgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!