Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugjak egy lányt, akinek rohadt jó segge van? Van pasija, miért is nekem van lelkiismeret furdalásom?
Nem is értem... Miért nekem van lelkiismeret furdalásom.
Egész nap kacérkodik velem, meg cicanaciba dolgozik huh ne tudjátok meg milyen segge van egész nap azt bámulom, észre is vette.
Kacérkodik velem, olyan beszólásai vannak stb. Egyik bulin majdnem rám is mászott, de volt lélekjelenlétem, nem is tudom minek, nemhogy megdugtam volna XD nem az én hibám, hogy megcsalná a pasiját.
fuh az elég para lenne, remélem nem szeretek bele egy ribibe
amúgy simán összejönnék vele, ha nem lenne ilyen xd jó fej, talpraesett, jól néz ki
Nyári munkán voltam egy multicégnél irattáros (nem volt jobb dolgom, és a pénz sosem jön rosszul)
Hetente párszor ha pont emberhiány volt leküldtem pár órára a termelés részre dolgozni, ott volt egy csaj, na olyan jó segget sosem láttam még. Simán meghúztam vola, ha nem lennék csúnya.
Érdekes, ha egy pasinak van párja és egy nő kikezd vele, elhordjátok minden ribinek, hogy foglalt pasira mászik.
Most egy pasi kezdene ki egy foglalt nővel és mindenki biztatja, hogy dugja meg.
Hát a nőt is bíztassuk, hogy dugja meg a pasit? 😂 Esetleg ribizzük le a kérdezőt?
Látom ezt a kérdést sem úsztuk meg triggered feminista nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!