Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megdugjak egy lányt, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugjak egy lányt, akinek rohadt jó segge van? Van pasija, miért is nekem van lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés

Nem is értem... Miért nekem van lelkiismeret furdalásom.

Egész nap kacérkodik velem, meg cicanaciba dolgozik huh ne tudjátok meg milyen segge van egész nap azt bámulom, észre is vette.

Kacérkodik velem, olyan beszólásai vannak stb. Egyik bulin majdnem rám is mászott, de volt lélekjelenlétem, nem is tudom minek, nemhogy megdugtam volna XD nem az én hibám, hogy megcsalná a pasiját.

2018. jan. 6. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Egyáltalán nem biztos, hogy a csaj belemenne. Legfeljebb csak szereti húzni a férfiakat.
2018. jan. 7. 19:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy hagyná
2018. jan. 26. 22:17
 13/17 A kérdező kommentje:

#11 #12

Köszi az egyértelműen jóindulattól vezérelt aggodalmat, de megvolt a csaj.

1.5 hete szakított a pasival, utána olyan orbitálisat szexeltünk, hogy uh... 3x elmentem egymás után, életem legjobb szexe volt. Simán engedte szájba, le is nyelte :D

Eszméletlenül jó teste van mesztelenül, ilyet még nem láttam.

attól feláll, ha csak visszagondolok arra az estére, akig várom a hétfőt, hogy találkozzunk.

Sajnos most nem ér rá hétvégén.

2018. jan. 26. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Te most dicsekedni jársz ide vadidegen embereknek?

Már én is gondoltam, kiírok ilyen kérdést kamuból, mert miért ne. Csak nekem van jobb dolgom is.

Akik az ilyen idióta dugógépek idejönnek kérdezni, ha igaz is egy kérdés, egy gyereket nem tudnának normálisan felnevelni.

2018. jan. 27. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Ez aztán a rohadt nagy szerelem. Jó segge van, ezzel ki is merült minden.

De van, aki csak addig jut, hogy "kő a segged, jó a kóla?" Kb.

2018. jan. 27. 22:39
 16/17 A kérdező kommentje:

# 14

hogy lenne dicsekedés te agyhalott panelproli, amikor a kérdés elején még nem is dugtunk?

2018. jan. 31. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Na, tart még a dolog? :-D

Remélem összejöttetek azóta, és monogám lett a csaj :)

2022. júl. 10. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!