Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Amerikai pite 5. részének az a fő témája, hogy a lány "bűntudatmentes kimenőt" ad a barátjának egy hétvége erejéig. Ti csináltatok már ilyet?
Azért azt vágod, hogy rosszul esett volna a lánynak és a nézőknek is, ha a srác kihasználja a lehetőséget?
Ha valaki ezt tényleg teljesen őszintén fel tudja ajánlani, az éljen nyitott kapcsolatban. Akinek meg nem megy, az inkább ne kamuzzon magának is, mert fájni fog.
Kérdező, te adnál elhajlási engedélyt a szerelmednek? Elviselnéd szó nélkül, ha végigdugatja magát egy sor pasival? Ha nem, akkor te se várj ilyesmit.
Szerintem aki ezt felajánlja a párjának, annak vagy vaj van a füle mögött és ezzel akarja enyhíteni a lelkiismeretfurdalását, vagy már nem szereti a párját- nyilván a valós életben, a gyökér filmek nem a racionalitásról szólnak.
22/N
Mókás pszichológiai játék s sok esetben használ.
Személy szerint ilyennek nincs értelme, mert én mindent megengedek páromnak s csak olyannal jövök össze, akivel együtt dolgozhatunk kapcsolatunkon.
Igen, én már adtam a páromnak egy ilyen estét, jobban mondva egymásbak adtunk. A legjobb fiú barátommal mentek el bulizni Siófokra két hete. A haverom barátnőjével mi pendig Tamásiban buliztunk.
Egyik oldalon sem történt megcsalás, és csak jobban kötődünk egymáshoz, megerősítette a kapcsolatunkat. Tudon ajánlani az ilyet. Persze nehet másbak furcsa a helyzet, de mi bízunk egymásban, 3 éve vagyunk együtt.
Persze azért mindenki vitt gumit magával biztonság kedvéért.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!