Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek, hogyan esne ez az üzenet pasiként? Megérdemlem? Visszacsinálható?

Figyelt kérdés

Tény, hogy sz.em.ét voltam a lánnyal, nagyon megtetszett és minden áron megakartam kapni. És ezt csak úgy érhettem el, hogy azt mondtam, komoly kapcsolatra vágyom és kell nekem Ő is. Nagyon kedves, érzékeny, lelkis és szép lányról van szó, aki szerintem belém is szeretett és igazán akart engem. Csak valahogy abból kiindulva, hogy eddig egyik komoly kapcsolatomba sem voltam hűséges típus nem akartam ezt a komoly dolgot mégsem erőltetni. Ezzel a lánnyal jól elbeszélgettem, aranyos volt, vidám, a szex is jó volt Vele, és amikor felajánlottam, hogy legyen hosszútávú szexkapcsolat inkább, elküldött a francba egy ilyen üzenettel, ami bevallom nagyon bántott, mert nő még ilyet nem írt nekem:

"Az első perctől szerettelek, akármilyen hihetetlen. Bármit megtettem volna Érted, mindenben. Veled akartam lenni, akartalak, kívántalak, boldoggá akartalak tenni. Te voltál az első férfi az utolsó két éves kapcsolatom óta, aki komolyan érdekelt.Azt, ahogy velem viselkedtél, hazudoztál sosem fogom megbocsátani, mert én úgy gondolom, hogy nem olyan nő vagyok, aki ezt érdemli.És tudod mit, csak azért, hogy én is bántsalak...Jó nagy ku..va lehet az anyád, ha ilyen st..ric...it szült a világra, de biztosan nem nevelt meg, hogy hogyan kell a nőkkel viselkedni te vi..éki sut.t...yó pa.rasztg...yerek... Ki...ör....ölheted a diplomáiddal. Semmivel nem vagy jobb és több nálam, te rá.kos gyá.szke...ret, aki eddig minden nőjét megcsalta és ezzel el is dicsekszik...Én csak naiv voltam, hogy minden szót elhittem neked, de te egy hazug undorító ge.c...i, egy igazi nyom...orult. És nem is értem mit ettem egy ilyen középszerű, semmitmondó, ráadásul hazug pasiban, aki egyébként még 100-szor sza.rabb...ul is néz ki, mint a volt párom. Soha nem fogsz felnőni hozzá, soha nem leszel úriember sem, mert sz..a..r nevelést kaptál."

Hát ennyi.. :( Igazából haragszom is, de szégyellem is magam és megbántam. Szerintetek van miért? Szerintetek szóba fog még állni velem valaha? Nem írtam neki, nem tudok, nem merek és nem is akarok. De tagadnám, ha azt mondanám, nem érintett meg. :(

2016. aug. 24. 10:08
1 2 3 4 5
 1/45 Noren1989 ***** válasza:
79%

Aki szelet vet, vihart arat.

Elrúgtad a pöttyöst, rendesen.

2016. aug. 24. 10:13
 2/45 anonim ***** válasza:
94%
Hát, ha az elején tisztáztad volna, akkor nem érdemelted volna meg. Így... szerintem nagyon is. :)
2016. aug. 24. 10:14
 3/45 anonim ***** válasza:
94%

Jajj te kis mimóza!

Ahogy elnézem, a lánynak tökéletesen igaza van, az első betűtől az utolsóig.

Legközelebb előbb használd a fejedet, aztán a fa.szodat, mert elszalasztottál egy remek lányt, akiért sok más férfi összetenné a két kezét, és mire észbe kapsz, már csak pár kivénhedt, leharcolt, kisgyerekes ribi marad, akikből válogathatsz, az ilyen lányok meg már rég elkeltek, boldog anya és feleség, te meg egyedül eszed a sárgaborsófőzeléket a vállalati menzán.

Arra mérget vehetsz, hogy az életben többé nem fog bízni benned, nem áll veled szóba, és ez a vonat elment.

Dicsekedj el vele, hogy őt is lekúrtad, meg mennyire jó vagy az ágyban, hogy visított alattad, hátha attól megint férfinak érzed magad, és keress valami libát, akit be tudsz szédíteni, és nyugodtan csalhatod, amíg ő otthon mossa a koszos zoknidat.

2016. aug. 24. 10:15
 4/45 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem, mi a baj?

A lány teljesen pontosan látja a dolgot:

"te egy hazug undorító ge.c...i, egy igazi nyom...orult."

Te is így látod, csak finomabban fogalmazol.

2016. aug. 24. 10:15
 5/45 anonim ***** válasza:
90%

na eléggé kiakasztottad csóró csajt...

de igaza van, egy igazi patkány strici vagy és végre a pofádba vágta valaki :P megérdemelted!

én nem lennék ilyen patkány, mint te, szóval én nem érdemelnék ilyen üzenetet...de végre egy csaj aki leírta milyen is vagy valójában...lehet el kellene gondolkodnod ezen...

23F

2016. aug. 24. 10:27
 6/45 A kérdező kommentje:
Még azt is írta: "Hazudtál azért, hogy megkapd, amit akarsz, de akár lehettél volna őszinte is. De ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy így kihasználhattál. eddig egyedüli "férfiként". Megaláztál engem nőként és a szexben is, undorodom tőled és magamtól is, hogy odavetettem magam egy ilyen undorító pasinak, aki meg sem érdemel és még a hátam mögött ki is beszél meg leku..rváz. SOHA NEM BOCSÁTOM MEG, HOGY EZT TETTED. KU..RVA A JÓ ÉDES ANY..ÁD"
2016. aug. 24. 10:28
 7/45 A kérdező kommentje:
Soha nem írt nekem még ilyeneket egy nő sem.. :( Abban igaza van, hogy elmeséltem más csajoknak, hogy vele mit csináltunk az ágyban. De abban viszont igazam van, hogy túl hamar megvolt nekem. Bár az is igaz, hogy állítólag azért, mert szeretett. Nem tudom, lehet, hogy hü..lye vagyok tényleg.
2016. aug. 24. 10:31
 8/45 anonim ***** válasza:
98%
Ne hisztizz már! Bakker, átbasztad, szóval tök jogosan ír ilyeneket. Egy igazi gyáva, féreg vagy, aki nem meri vállalni a tetteit. Sőt még miután megsértette más érzéseit, saját magát próbálja beállítani áldozatnak... sőt! Mártírnak. Komolyan gondolod ezt, cicabogyó?
2016. aug. 24. 10:31
 9/45 Noren1989 ***** válasza:
81%
Jólvan, helyes. Ülj le fiam. Most mit vársz? Bedumáltad magadat a bugyijába. Ő meg nem tűri, hogy szivasd. Ezzel még az a legnagyobb kicseszés, hogy majd a kövi palinak 3x nehezebb dolga lesz miattad, a legjobb esetben is.
2016. aug. 24. 10:33
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, nekem van egy helyes, szemtelenül jóképű öcsém, aki 20 éves kora körül az hitte magáról, hogy ő a környék bikája.

Nehéz dolga nem volt, tényleg sok lány első füttyre ugrott az ágyába, ő meg fűnek-fának dicsekedett vele, hogy ez is megvolt, azt is ágyba vitte.

Egy idő után kereste a kihívásokat, és ő is magába bolondított ilyen tipikus kedves, rendes lányokat, és szerintem először még élvezte is a balhét, ami azzal járt, hogy ők is csak dugni kellettek.

A hűséget ő se ismerte még hírből sem.

Arra természetesen tökéletesen süket volt, mikor beszéltem(tünk) vele, hogy konkrétan egy rib.anc lett, és örüljön, ha nem születik zabigyereke, meg nem kapott el semmit, röhögött, hogy mindig használ gumit, és ment tovább. Egyik fülén be, a másikon ki.

Aztán beütött a katasztrófa, ahogy az lenni szokott.

Belezúgott egy ilyen rendes kislányba, de elég rendesen. 24 évesen élte át az első kamaszszerelmet, ami úgy önmagában még rendben is lett volna.

De hát őőőő aztán neeeem, hát ő nem lesz szerelmes, még mit képzelünk, majd ő megmutatja. Megmutatta, megfektetett egy-két könnyen kapható libát.

A végén rájött, hogy mégis lehet abban valami, hogy ő szerelmes. Akkor jött az, hogy ez a lány a nagy ő, ő feleségül fogja kérni az első évfordulójukon, stb. Igen ám, csak pár hét múlva jött az egyik liba, hogy ő terhes, és csak ő lehet az apa! Apasági tesztet, mindent vállal, mert hiába tagadja, hogy volt köztük valami, mással ő nem feküdt le hónapok óta.

A lány teljesen összetört, mikor kiderült, hogy őt is megcsalta, hiába volt a fogadkozás, hogy ő az egyetlen, mellette megjavul. Érthetően átverve érezte magát, és nagyon durván elküldte az öcsit a francba.

Tőlünk csak jött a "nagy ugye, megmondtuk", de anyánk is lefordult tőle, hogy most vállalja a felelősséget.

Azóta az öcsi fizeti a gyerektartást (tényleg az övé a kisfiú, tiszta apja), és a normális lányok messze kerülik. Egy-két alkalmi kapcsolata van még, de csak ilyen kocsmavirágokkal, akiktől anyut a hideg rázza, meg ő se akar komolyat.

Lassan 30, és esélye nincs se házasságra, se normális családra, pedig egyre többször mondja, hogy milyen jó lenne, ha...

A mai napig azt a lányt nem tudta elfelejteni, és azóta is bánja, amit csinált.

Be kell érnie annyival, hogy átjár hozzánk, és elkényezteti a lányaimat, meg néha láthatja a fiát.

Tudod, ha egy lány könnyen adja oda magát, sok fiúval lefekszik, róla is gyorsan elterjed a hír, hogy mekkora címeres ribizli.

Ne hidd azt, hogy ha pasiként ezt csinálod, és még dicsekszel is vele, akkor neked nem lesz rossz híred.

Mire észbe kapsz, hiába ismerkednél, már csak az fog veled szóbaállni, akinek egy gyors dugás kell, de semmi több.

2016. aug. 24. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!