Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogyan esne ez az üzenet pasiként? Megérdemlem? Visszacsinálható?
Tény, hogy sz.em.ét voltam a lánnyal, nagyon megtetszett és minden áron megakartam kapni. És ezt csak úgy érhettem el, hogy azt mondtam, komoly kapcsolatra vágyom és kell nekem Ő is. Nagyon kedves, érzékeny, lelkis és szép lányról van szó, aki szerintem belém is szeretett és igazán akart engem. Csak valahogy abból kiindulva, hogy eddig egyik komoly kapcsolatomba sem voltam hűséges típus nem akartam ezt a komoly dolgot mégsem erőltetni. Ezzel a lánnyal jól elbeszélgettem, aranyos volt, vidám, a szex is jó volt Vele, és amikor felajánlottam, hogy legyen hosszútávú szexkapcsolat inkább, elküldött a francba egy ilyen üzenettel, ami bevallom nagyon bántott, mert nő még ilyet nem írt nekem:
"Az első perctől szerettelek, akármilyen hihetetlen. Bármit megtettem volna Érted, mindenben. Veled akartam lenni, akartalak, kívántalak, boldoggá akartalak tenni. Te voltál az első férfi az utolsó két éves kapcsolatom óta, aki komolyan érdekelt.Azt, ahogy velem viselkedtél, hazudoztál sosem fogom megbocsátani, mert én úgy gondolom, hogy nem olyan nő vagyok, aki ezt érdemli.És tudod mit, csak azért, hogy én is bántsalak...Jó nagy ku..va lehet az anyád, ha ilyen st..ric...it szült a világra, de biztosan nem nevelt meg, hogy hogyan kell a nőkkel viselkedni te vi..éki sut.t...yó pa.rasztg...yerek... Ki...ör....ölheted a diplomáiddal. Semmivel nem vagy jobb és több nálam, te rá.kos gyá.szke...ret, aki eddig minden nőjét megcsalta és ezzel el is dicsekszik...Én csak naiv voltam, hogy minden szót elhittem neked, de te egy hazug undorító ge.c...i, egy igazi nyom...orult. És nem is értem mit ettem egy ilyen középszerű, semmitmondó, ráadásul hazug pasiban, aki egyébként még 100-szor sza.rabb...ul is néz ki, mint a volt párom. Soha nem fogsz felnőni hozzá, soha nem leszel úriember sem, mert sz..a..r nevelést kaptál."
Hát ennyi.. :( Igazából haragszom is, de szégyellem is magam és megbántam. Szerintetek van miért? Szerintetek szóba fog még állni velem valaha? Nem írtam neki, nem tudok, nem merek és nem is akarok. De tagadnám, ha azt mondanám, nem érintett meg. :(
Kérjél bocsánatot, neked lesz jobb, mint így sunnyogva.
Azt nem is értem a kérdésnél, hogy mi akarnál te visszacsinálni?
Ha azt akarod, hogy ne írjon többet, kérj bocsánatot! Azért ír neked, mert iszonyatosan megbántottad! És azért tudtad így megbántani, mert szeretett! Keresi a megnyugvást, de elárulom, csak olaj a tűzre, hogy nem válaszolsz!
Ez a lány, magamra emlékeztet, miután különmentünk a férjemmel. Én még két év után is írok még néha, mert egyszerűen két év alatt nem volt hajlandó egyszer a szemembe nézni és elmondani, hogy miért csinálta, amit csinált és mivel én az életemet adtam neki, nem tudom felfogni, hogy annyit nem érdemlek, hogy bocsánatot kérjen! Na, dehát én nem vagyok 100-as! :)
A lényeg, hogy kérj bocsánatot! Ha szeret téged, még akár meg is bocsát... Ha elmondod neki, hogy megijedtél, hogy egyszer te is szerelmes leszel, stb. DE CSAK HA TÉNYLEG azért akarod visszakapni, mert őszintén érzel iránta.
Nektek, hogyan esne ez az üzenet pasiként?
A hozzád hasonlónak valószínűleg bántaná az egóját. Valamiért az az érzésem, hogy neked nem csak az egódat bántja, hanem a lelkiismeretedet is, tehát annyira kőbunkó nem lehetsz, mint tűnsz, de ez a tényeken nem változtat.
Megérdemlem?
Meg, többet is.
Visszacsinálható?
Nem, egyszer átverted, többet nem bízik benned. Ennyi.
Sunnyogj el és imádkozz, hogy ne csináljon neked negatív reklámot, mert akkor többet akkor látsz p-ncit, amikor a malac az udvaron fellöki a nagymamát.
Meg mondom en neked,hogy mi is itt a tantusz :D
Elkezdtel erezni a lany irant te is eletedben elsonel,csak FELSZ!!!!
Ha nem ereznel iranta semmit,akkor elmondom neked,hogy magasrol tennel arra miket irogat neked es nem erdekelne teged az,hogy mi bantja vagy mit is erez.
Most komolyan nem gondolod azt,hogy akart kerdese megbecsulni valakit??? Vele is mehetsz a haverokhoz,furodbe barhova. Az meg,hogy ossze bujas vagy szabadidos tevekenyseg... Hidd el,ha megprobalnad oszinten tiszta szivvel es lelkekkel egy pici ido utan nem lenne kifogasod ellene!! Egyszer te is lehorgozonyozol valaki mellett. Nem lenne jobb,ha olyan mellett aki oszinten szeret teged??
Majd megfog teged is egy idiota semmire nem valo ribizli cica es foghatod a fejedet.
Valaszolj arra mit irtam!
Erzel irantam ugye?? Csak felsz!!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!