Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogyan esne ez az üzenet pasiként? Megérdemlem? Visszacsinálható?
Tény, hogy sz.em.ét voltam a lánnyal, nagyon megtetszett és minden áron megakartam kapni. És ezt csak úgy érhettem el, hogy azt mondtam, komoly kapcsolatra vágyom és kell nekem Ő is. Nagyon kedves, érzékeny, lelkis és szép lányról van szó, aki szerintem belém is szeretett és igazán akart engem. Csak valahogy abból kiindulva, hogy eddig egyik komoly kapcsolatomba sem voltam hűséges típus nem akartam ezt a komoly dolgot mégsem erőltetni. Ezzel a lánnyal jól elbeszélgettem, aranyos volt, vidám, a szex is jó volt Vele, és amikor felajánlottam, hogy legyen hosszútávú szexkapcsolat inkább, elküldött a francba egy ilyen üzenettel, ami bevallom nagyon bántott, mert nő még ilyet nem írt nekem:
"Az első perctől szerettelek, akármilyen hihetetlen. Bármit megtettem volna Érted, mindenben. Veled akartam lenni, akartalak, kívántalak, boldoggá akartalak tenni. Te voltál az első férfi az utolsó két éves kapcsolatom óta, aki komolyan érdekelt.Azt, ahogy velem viselkedtél, hazudoztál sosem fogom megbocsátani, mert én úgy gondolom, hogy nem olyan nő vagyok, aki ezt érdemli.És tudod mit, csak azért, hogy én is bántsalak...Jó nagy ku..va lehet az anyád, ha ilyen st..ric...it szült a világra, de biztosan nem nevelt meg, hogy hogyan kell a nőkkel viselkedni te vi..éki sut.t...yó pa.rasztg...yerek... Ki...ör....ölheted a diplomáiddal. Semmivel nem vagy jobb és több nálam, te rá.kos gyá.szke...ret, aki eddig minden nőjét megcsalta és ezzel el is dicsekszik...Én csak naiv voltam, hogy minden szót elhittem neked, de te egy hazug undorító ge.c...i, egy igazi nyom...orult. És nem is értem mit ettem egy ilyen középszerű, semmitmondó, ráadásul hazug pasiban, aki egyébként még 100-szor sza.rabb...ul is néz ki, mint a volt párom. Soha nem fogsz felnőni hozzá, soha nem leszel úriember sem, mert sz..a..r nevelést kaptál."
Hát ennyi.. :( Igazából haragszom is, de szégyellem is magam és megbántam. Szerintetek van miért? Szerintetek szóba fog még állni velem valaha? Nem írtam neki, nem tudok, nem merek és nem is akarok. De tagadnám, ha azt mondanám, nem érintett meg. :(
Tegyük most egy pillanatra félre az előzményeket, és koncentráljunk e szavakra:
"Jó nagy ku..va lehet az anyád, ha ilyen st..ric...it szült a világra, de biztosan nem nevelt meg, hogy hogyan kell a nőkkel viselkedni te vi..éki sut.t...yó pa.rasztg...yerek... Ki...ör....ölheted a diplomáiddal. Semmivel nem vagy jobb és több nálam, te rá.kos gyá.szke...ret,"
Ezen mi a túrót akarsz visszacsinálni? Aki nem tud szépen, méltósággal szakítani, és a pitiáner bosszúvágy süt a szavaiból, attól mi a bánatot akarsz még?
Az a te bajod, pajti, hogy most először az életben téged dobtak, és nem te léptél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!