Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek, hogyan esne ez az üzenet pasiként? Megérdemlem? Visszacsinálható?

Figyelt kérdés

Tény, hogy sz.em.ét voltam a lánnyal, nagyon megtetszett és minden áron megakartam kapni. És ezt csak úgy érhettem el, hogy azt mondtam, komoly kapcsolatra vágyom és kell nekem Ő is. Nagyon kedves, érzékeny, lelkis és szép lányról van szó, aki szerintem belém is szeretett és igazán akart engem. Csak valahogy abból kiindulva, hogy eddig egyik komoly kapcsolatomba sem voltam hűséges típus nem akartam ezt a komoly dolgot mégsem erőltetni. Ezzel a lánnyal jól elbeszélgettem, aranyos volt, vidám, a szex is jó volt Vele, és amikor felajánlottam, hogy legyen hosszútávú szexkapcsolat inkább, elküldött a francba egy ilyen üzenettel, ami bevallom nagyon bántott, mert nő még ilyet nem írt nekem:

"Az első perctől szerettelek, akármilyen hihetetlen. Bármit megtettem volna Érted, mindenben. Veled akartam lenni, akartalak, kívántalak, boldoggá akartalak tenni. Te voltál az első férfi az utolsó két éves kapcsolatom óta, aki komolyan érdekelt.Azt, ahogy velem viselkedtél, hazudoztál sosem fogom megbocsátani, mert én úgy gondolom, hogy nem olyan nő vagyok, aki ezt érdemli.És tudod mit, csak azért, hogy én is bántsalak...Jó nagy ku..va lehet az anyád, ha ilyen st..ric...it szült a világra, de biztosan nem nevelt meg, hogy hogyan kell a nőkkel viselkedni te vi..éki sut.t...yó pa.rasztg...yerek... Ki...ör....ölheted a diplomáiddal. Semmivel nem vagy jobb és több nálam, te rá.kos gyá.szke...ret, aki eddig minden nőjét megcsalta és ezzel el is dicsekszik...Én csak naiv voltam, hogy minden szót elhittem neked, de te egy hazug undorító ge.c...i, egy igazi nyom...orult. És nem is értem mit ettem egy ilyen középszerű, semmitmondó, ráadásul hazug pasiban, aki egyébként még 100-szor sza.rabb...ul is néz ki, mint a volt párom. Soha nem fogsz felnőni hozzá, soha nem leszel úriember sem, mert sz..a..r nevelést kaptál."

Hát ennyi.. :( Igazából haragszom is, de szégyellem is magam és megbántam. Szerintetek van miért? Szerintetek szóba fog még állni velem valaha? Nem írtam neki, nem tudok, nem merek és nem is akarok. De tagadnám, ha azt mondanám, nem érintett meg. :(

2016. aug. 24. 10:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
2%
Marmint,iranta*
2016. aug. 24. 14:31
 32/45 A kérdező kommentje:
Keveset találkoztunk ahhoz, hogy érezzek. A férfiaknál ez nem alakul ki ilyen rövid idő alatt. Csak sokkal szimpatikusabb és értelmesebb, aranyosabb, érzelgősebb volt, mint az eddigiek.
2016. aug. 24. 14:35
 33/45 anonim ***** válasza:
32%

Aha ertem

23 eves vagyok volt par komoly kapcsolatom( nagyon fiatal voltam az elsonel) utana folyamat tobb eves kapcsik. Barmelyik ferfival jottem ossze 2-3 het utan kozoltek,szeretnek! Es igazoltak onmagukat,mert mindegyiknek en vetettem veget. ( jo igaz forobb a verem ;)

Te tudod mit erzel csak nehogy par nap vagy het utan fogd a fejed!

2016. aug. 24. 14:44
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Huh, ezeket a sorokat nagyon megérdemelted attól a lánytól kérdező. Szedd össze a gerinced meg a tököd és kérj tőle bocsánatot. Ha helyén van az esze nem fog megbocsátani, de neked is jót fog tenni, meg neki is hogy el tud engedni. Itt az egyik válaszoló említette a volt férjét. Az ő kommentjéből tökéletesen le tudod szűrni hogy mi az ami ilyenkor igazán provokálja. Ha semmibe nézed és nem válaszolsz.

Ez egy kicsit off lesz de témába vág: velem is bántak már el hasonlóan mint te ezzel a lánnyal. Őszintén szólva nagyon remélem hogy ez az illető olvassa ezt a kérdést és rájön milyen egy gerinctelen mocskos aljadék. Sajnos én nem tudom ezt neki megmondani mert annyira se tisztel hogy reagáljon a mondandómra. És igen, annak a válaszolónak teljesen igaza van, ez csak olaj a tűzre.

2016. aug. 24. 14:52
 35/45 A kérdező kommentje:
ez jött : " de ha már hülyítettél a komoly kapcsival, megb. asz. tál és eldobtál, legalább annyi jellemed lehetne, hogy bocsánatot kérsz azért, hogy hazudoztál, kihasználtad a jóhiszeműségem és a szeretet, amit irántad tápláltam. de baz. dme. g még ennyi gerinc sincs benned :( hogy ismerhettem félre így valakit non-stop 2 hét alatt? az egész lelkemet megnyitott neked, a testemmel együtt.. :( és tudod mit, ha kicsit is elgondolkoznál te is rájönnél, hogy csakis azért tudtál engem ennyire megbántani, mert valóban szerettelek. :( de tökmindegy, mert semmi lelkiismereted és még arra sem vagy képes, hogy gerinccel, velem szembenézve vállald a tetteid következményeit. ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy neked tényleg 3 diplomátd van és nemcsak azt is hazudtad? igaz a jellem, gerinc, intelligencia és érzelmi intelligencia nem jár papírral. egyszerűen nem hiszem el, hogy így semmibe tudsz venni jó embeteket. "
2016. aug. 24. 18:25
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is azt gondolom, hogy nem vagy egy jellemhős, de azért ő se tud túllépni rajtad.

Ezt most akárhányszor ismételi meg, ne lesz nagyobb igazság.

Ettől függetlenül hívd fel, és kérj szépen bocsánatot, te is jobban fogod érezni magad, és tán ő is talál más programot.

2016. aug. 25. 08:29
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Én mondtam... Nem áll le, amíg bocsánatot nem kérsz!
2016. aug. 25. 08:59
 38/45 anonim ***** válasza:
86%
Az a maximum, amit írhatsz neki (persze ebből soha nem lesz már kapcsolat, ne is erőltessed), hogy Nagyon sajnálom és szégyellem a történteket. Mindenesetre sokat tanultam belőle. Köszönöm Neked ezt. Pont.
2016. aug. 25. 11:03
 39/45 anonim ***** válasza:
5%

hello333 szerintem tök jól megmondta a tutit...

Mi nem tetszett annak, aki lepontozta? Túl éleslátóan fogalmaz? Hát .zar ügy...

2016. aug. 25. 11:09
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Vissza nem csinálható, de annyit azért megírhatnál a nőnek, azonkívül, amit az utolsó írt, hogy "lehet, hogy igazad van, de én sem gondoltam, hogy valaki, aki úriembert keres, úrinőként így káromkodik, mint egy kocsis. Ez is a nevelésedhez tartozott volna..."
2016. aug. 25. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!