Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az üzenet mit jelent?
Meg szerettem volna ismerkedni egy sráccal, és azt mondta erre, hogy sajnos már beszélget valakivel egy ideje, és nem lenne ideje rám, pedig nagyon tetszem neki, de nem felejt el, később majd lehet róla szó.
Most ezzel mire utalt? Ha nem jön neki össze a csajjal, akkor jönne hozzám?
Nagyon jól látod. Ha nem jönne össze neki a csajjal vaaagy, pont ha összejönne neki. Lényegtelen, a másiknál elért eredményétől függ.
24F
:(
Olyan kár, pedig ő végre egy normális srác lett volna.
Sötétebbek vagytok, mint a fa_szom. (nigga vagyok)
Megdugja a másik csajt, utána dobja, megdug téged, majd téged is megdug, aztán dob és dugja a kövi pinát.
jaj, picit elírtam xD
Szóval megdugja a pinát, dobja, megdug téged, dob, dugja a kövit.
Ez azt jelenti, hogy nem akarja, hogy jelentéktelen legyen az, mikor valakivel beszélget. Ha egy emberrel teljes erőbedobással, és őszinteséggel beszélgetsz, akkor észreveheted, hogy még egy ilyen nem fér meg mellette. Ha két lánnyal beszélget így, egyiknek sem lenne jó, és hitelét is veszítené a srác.
Ettől még eléggé lenéző dolog a részéről.
Fölvett a listára.
Egyszer biztosan sorra kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!