Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a férfi? Esküszöm nem értem őt, most tetszek neki vagy nem?
Nos mindketten egyedülállóak vagyunk,én 27/N,ő 33/F.
Már július óta kerülgetjük egymást,ő kezdett el nekem köszöngetni a munkahelyen,mosolygott rám,meg párszor beszéltünk,és éreztem,úgy néz rám,hogy tetszem neki.
Nem egy területen dolgozunk,én 3 műszakban,ő 1 műszakban,és amikkor én nappalos voltam,akkor láttuk egymást,ez volt nyáron.
Facebook-on ismerősök lettünk,ott is beszélgettünk,és felhozta,hogy valamikor találkozhatnánk,és ennek örültem,de nem maradtunk semmi konkrétban.
Engem szeptember végén a munkahelyemen áthelyeztek egy másik épületbe,területre,így ha mindketten bent is voltunk,már azóta nem is láttuk egymást bent,pedig még ő is ott van,tudom,de már ott a munkahelyen nem beszéltünk.
Maradt a facebook,néha beszéltünk ott semleges dolgokról,aztán november elején nem bírtam tovább,megírtam neki,hogy nekem ő tetszik,szívesen megismerném közelebbről,és erre nem válaszolt.
Nem értettem,hiszen még szeptemberben találkozóra hívott,amiből azt gondoltam,tetszem neki,de erre meg nem válaszolt.
Ezután én nem írtam neki többet,ő sem írt.
2 napja este Face-re tett fel pár képet,amit like-oltam,és rámírt 1,5 hónap teljes csend után.
Kérdezősködött,beszélgettünk,erre nekem "elszállt" a netem.
Tegnap reggel lett csak jó,és ahogy beléptem,láttam az üzenetét estéről,hogy ismét kérte,hogy találkozzunk,nekem meg akkor ment el a netem! :D
Aztán láttam még,hogy írta,hogy miért nem válaszolok,nem akarom?
Visszaírtam tegnap reggel csak annyit,hogy szívesen találkozom vele,ő elolvasta,de nem írt megint azóta se semmit!
Ki érti ezt komolyan! :D
Én már nem írok neki,de nem értem,miért teszi ezt velem.
60 km-re lakunk egymástól,és egy átlagos férfi,mint ahogy én is egy átlagos nő vagyok.
Annyira szívesen megismerném őt.
Másfél hónap szünet után kicsit pofátlan kérdés tőle:
" írta,hogy miért nem válaszolok,nem akarom? "
Ha ő fele annyira akarná, mint te... de nem - úgy tűnik.
Vagy mégsem annyira egyedülálló, mint ahogy te gondolod. Vagy mostantól lett az, megint... nem kéne túl komolyan venni.
Ő még nem kérte a számom,én meg nem fngom elkérni tőle az övét.
Nincs neki sem felesége,sem gyereke,ez 1000%,mert már 5 éve vagyok a cégnél,vannak régi barátaim,kollégáim,ők ismerik.
Barátnője sincs,ezt is tudom.
Hogy találkozgat-e,vagy összejár valakivel,azt nem tudom,de hivatalosan független,mint én.
Ez a fajta pasi a legoszabb, kerüld el messzire. 33 évesen se kutyája se macskája, nem is volt neki soha, ennek megvan az oka!
Én egyszer összejöttem egy hasonlóval, hol akarta a kapcsolatot, hol nem, mielőtt összejöttünk is, meg utána is. Egy évig kínlódtam vele, végül szakítottunk.
Fél e kapcsolatoktól, megváltozni nem fog soha, egy embernek akar megfelelni, és ez az anyukája.
Felejtsd el, jobban jársz.
Elég érdekes lehet ez a férfi 33 évesen,hogy ezek után nem lép semmit.
Szerintem nem gondolja komolyan a dolgot veled...
/De félve kérdezem,ha elmegy a neted,akkor telefon vagy egyéb módszer nem jut eszedbe?/
Nálam,ha az internet elmegy,akkor felhívom az illetőt,hogy miért nem reagáltam a levelére stb...
ah, én tökre magamra ismertem, én is ilyen pasi vagyok egy picit, és ez nálam abból adódik, hogy amikor dolgozok, akkor teljesen kizárom a külvilágot, el vagyok foglalva a mnunkámmal, és kizökkent az, hogyha esetleg pötyögnöm kell valakinek messengerbe stb. munka után mindig megyek valahova, kórusra.. vásárolni, szerelőhöz stb.. és este mire hazaérek (21-2 óra) látom, hogy fönt van aki tetszik, vagy írt esetleg, de olyan álmos vagyok hogy már nincs kedvem beszélgetésbe kezdeni.
tudom, hogy ez rossz, és aki tetszik, arra több időt kéne fordítanom, de úgy érzem a mindennapi teendők megfolytanak, és nem tudom mit tudnék elhalasztani, ami helyébe bepakolom az ismerkedést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!