Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni akkor, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni akkor, ha a saját stílusom saját magamnak tetszik, de a nőknek nem?

Figyelt kérdés

A stílusom olyan mint a legolcsóbb IKEA bútor, nagyon szeretem a minimált, a kimért dolgokat, főleg ruhákban, öltözködésben, de valahogy olyan pasztell vagyok. De nekem tetszik, de kellene valami amivel kihangsúlyozom magam, de az meg nem tetszik, pl látok más férfiakon ruhákat és tetszik, de magamon már nem, de lehet jól állna, lehet nem. Lehet azt hiszik rólam, hogy csöves vagyok, vagy csóró, egyébként nem olyan drága ruhák, de farmer plusz póló plusz cipő, de mind olyan semleges, kellene egy zakó, vagy egy mellény, esetleg valami érdekes ruhadarab ami felkelti a nők kíváncsiságát.

Pl egy rózsaszín színű póló, de ahhoz nem vagyok elég férfias, vagy egy rikító cipő esetleg. A hajam is milyen, ilyen sima. Kellene valami, valami érdekes, valami plusz, egy óra esetleg, vagy valami ékszer? F

2024. jún. 11. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lennék önmagam, akit érdekelni fogsz azt így is fogsz.
2024. jún. 11. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
El lehet menni stílustanácsadóhoz.:)
2024. jún. 11. 15:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik színtípishoz tartozom, világos a bőröm, a szemem világosbarna, a hajam a sötét és a világosbarna közti árnyalatban mozog. A tavaszi és őszi színek állnának jól, de én pasztellben nyomom.
2024. jún. 11. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem én az élénk aspektus, azon belül pedig a lágy részébe tartozom, színdimenzióban pedig a piros és a kék közti átmenetek, színspekturom pedig a semleges bíbortól a hideg kékig, de bőrszínérték plusz bőraltónus alapján világos színértékű vagyok.
2024. jún. 11. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tél típus vagy. De ahogy előttem is mondták, egyszeri összeg és kérj meg egy tanácsadót, hogy segítsen. Elmegy veled vásárolni, turi is akár, segít színeket és fazonokat választani neked. Elmondja mi miért áll jól, hogy a későbbiekben magad is boldogulj. Önmagában nem unalmas az “unalmas” öltözék, csak találd meg a saját stílusod és érezd is jól magad benne. Sok sikert, szorítok!
2024. jún. 11. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nézd ha nem a stílusod, nem fogod jól érezni magad öltönyben, ilyen rózsaszín cipők meg hát...nem tudom kit vonzanak, de nem hinném hogy egy komoly nő érdeklődését felkeltené.

Az óra mondjuk jó otlet, jó összképet adhat a pasztell szinekhez.

Ha ismerkedni szeretnél, probalj a személyiségedből adni picit tobbet ha beszélsz valakivel

2024. jún. 11. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Annyi még hozzá, hogy férfi ismerősöm pár éve elment, utána mutatta miket vettek és mondtam neki hogy “jéé, nem is láttalak még ilyen színben de telitalálat”. Nem százezreket költöttek, H&M, Zara, Háda amikben voltak és tök jó cuccokat vettek.
2024. jún. 11. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
En igy vagyok vele mások örüljenek hogy egyáltalán beengedem a lakásba.
2024. jún. 11. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!