Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a páromnak nem tetszik a stílusom?
Érdekes a kérdés. Nekem inverzben volt ilyen, én lazább, kényelmesebb ruhákban szeretek járni, és volt pasim, akivel sehogysem sikerült megegyeznünk, hiszen amit ő szoknyaként akart rajtam látni, az én szememben max. bugyinak lett volna jó...
Azóta soha senkinek nem hagytam beleszólást abba, mit veszek fel és hogy nézek ki. Így aztán alapból olyan férfival jöttem össze, akinek úgy tetszem, ahogy vagyok. Neked a kapcsolat közben alakult át így a stílusod? Én a helyedben megmondanám a páromnak, hogy így érzem jól magam, és sajnálom, ha neki nem tetszik, de ilyen a stílusom, és kész.
Esetleg kompromisszumos megoldás, ha otthon vagytok, akkor te is lazábbra veszed, elvégre kényelmesebb is egy farmer+póló otthoni pihenéshez/munkához, mint egy elegánsabb, nőiesebb összeállítás.
Fú, nálunk ugyanez a probléma van. Ismerös.
Mi ezért azt csináljuk, hogy ha új ruhákra van szükségem, akkor mindig együtt megyünk vásárolni, s csak azt vesszük meg, ami mindkettönknek tetszik. Ha például az egyik csak a páromnak, vagy csak nekem tetszik, akkor az nem jöhet számításba.
Persze, így lassabban megy, de legalább mindketten elégedettek vagyunk, s elöbb-utóbb mindig találunk olyan ruhákat, ami mindkettönknek tetszik. Olyan nincs, hogy soha egyszer se találkozik az ízlésünk.
Talán Ti is kipróbálhatjátok. Sok sikert kívánok!
Igen, a kapcsolatunk alatt változtam szépen lassan.:)
FromOz, az én barátom nem ilyen gyáva féreg. Lehet másoknál így működik, a mi kapcsolatunk őszinte.
#3, ez jó ötlet, majd kipróbáljuk, köszönöm!:)
Nem azért, de a párod azért szeressen amilyen vagy, ne akarjon másnak látni. Ha te nőies nő vagy akkor legyél nyugodtan, el sem hiszem hogy ez zavarni tud egy férfit..
Az a lényeg hogy ne add fel önmagad egy pasiért.
1. mert ha szeret, akkor Téged szeressen ne a nőt akit elképzelt
2. ha feladod önmagad, akkor előbb utóbb szakítatok, kivéve ha olyan nőre van szüksége akinek nincs stilusa, nincs vélemény, nincs kiállása tartása, gondolatai a világról, hanem csak valakire akit dughat, és aki felett uralkodhat, vagy birtokolhat
Bocsi a kemény szavakért. Igazából az egyik a másikból következik, először csak a ruháidat akarja megváltoztatin, aztán már a véleményedet, aztán az egész karakteredet. Ne hagyd magad!
A ruha nagyban befolyásolja az ember közérzetét, úgyhogy jobb lenne, ha a párod inkább nem szólna semmit. Nálunk ha valami nem tetszik neki akkor jön az, hogy "te fogod hordani". Én igazából nem szoktam engedni neki, az általa kedvelt ruhadarabot felveszem, ha kettesben megyünk valahová, máskor meg hordom, ami nekem tetszik. De olyat nem veszek meg, ami nekem nem tetszik.
Nálunk pl. szereti, ha sminkelek, csinosan öltözök, úgyhogy egye fene, ha vele vagyok, ám legyen. Ha nincs itthon, csak leszaladok boltba, gyerekkel sétálni, akkor nincs cicoma, otthoni ruhára kapom a kabátot.
Igaza van az utolsónak.
Például, ha valaki farmerben és pólóban van, de az összes többi ember körülötte szépen, elegánsan felöltözve, akkor máris kellemetlen érzése támad.
Lehet, hogy mivel a párod is egyszerübben (lazábban) öltözködik, kisebbségi érzése van melletted, aki ad magára, és a csinos megjelenésre.
Persze nem biztos, csak ez is lehet a háttérben.
Nem tudom, én még nem találkoztam olyan férfival, akinek akárcsak véleménye is lett volna női ruhákról és sminkről.
Vagy is igen, de ő meleg.
Pofám leszakad, hogy ma már a férfiaknak nem jó a nő, ahogy van. A kis Hello Kitty-s naplójukban fel van jegyezve, hogy mit hordjon egy nő, és mit nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!