Feleségek hölgyek! Hogyan lehetnék romantikusabb és járhatnék a kedvében a páromnak ilyen téren?
A legromantikusabb tette az volt a férjemnek, hogy az egyik délelőtt küldött egy sms-t amiben az állt, délután 4-re legyek megfürödve, hajat mosva, kisminkelve... Dél körül jött a következő üzenet, hogy a gyerekeket időben altassam el, mert délután 4-kor meglepetés... Fél 4-kor megjelent az édesanyám, elvitte a gyerekeket... 3/4-4-kor még egy üzenet, vegyem fel a legszebb ruhám :) 4 órakor megjelent a férjem, egy csokor virággal és megkérdezte van-e kedvem vele vacsorázni :)
Hát persze, hogy volt kedvem :D
Nem kellenek ide rózsák, gyertyák. :)
Ölelgesd, puszilgasd, húzd oda magadhoz, csipkelődj vele viccesen aztán csókold meg. Dobj egy cetlit a kabátzsebébe: "Szeretlek", és ha előveszi (bárhol is lesz) biztosan mosolyra derül.
17:34
Nálam ugyan ez volt kb 3 hete,olyan jó volt:):)
Felhívott,hogy menjek ki és ott állt egy gyönyörű szép fehér rózsával a kezében:):)
Mikor olvastam a válaszodat,3x átolvastam nem e én írtam:)
Én is imádok romantikázni.
Gyertya fényben szeretkezni,vagy szerelmes romantikus zenét hallgatni,pl ilyet:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1_G9V..
Szerintem erre nagyon jó,és fantasztikusan romantikusan lehet szeretkezni.Ilyen zenékre mikor csókolóztok próbálj szenvedélyes lenni,szeretkezés közben érintsd meg szenvedélyesen,simogasd az arcát,mert a szenvedélyből jön a romantika:)
A mosatni párom csajai sem igényelték,én annál jobban:) Használd a fantáziád:)
A nőket kérdezed, tehát férfi vagy, hiszen az érdekel, hogy a nők mit szeretnének. De olyat, hogy "párom", a nők szoktak írni. Kaptál is mindkét nemre vonatkozóan válaszokat, hogy mit tegyél, ha nő vagy, mit, ha férfi.
De te ki vagy? Meg tudod egyáltalán különböztetni a válaszokat, hogy melyik nemre vonatkoznak?
Ha nő volnál, miért a nőket kérdezed arról, hogy a férfiak mit szeretnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!