Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a páromnak nem tetszik a stílusom?

Figyelt kérdés
Végre megtaláltam, hogy mi az, ami tetszik, milyen ruhákat akarok hordani, mik állnak jól stb. Nőies ruhákat hordok (nőies, nem k.rvás), de a páromnak jobban tetszik a lazább stílus. Az olyan ruhákban viszont nem érzem magam szépnek, kívánatosnak, tehát nem érzem magam jól bennük. Szeretnék megfelelni a páromnak, de nem olyan áron, hogy megint utáljam a kinézetem. Igazából nincs baj azzal, hogy néhány ruhám nem tetszik neki, de ezt folyamatosan meg is jegyzi, hogy ez meg ez a felső új? Kár volt megvenni... Amúgy minden rendben a kapcsolatunkkal, ez az egyetlen zavaró tényező. Gondolom ezzel kapcsolatban hasznos tanácsot nem tud senki adni, tekintve, hogy a szakítás nem opció, de azért hasonló történeteknek, tapasztalatoknak örülnék:)20L
2011. dec. 13. 13:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Egyébként nem akar úgymond megváltoztatni, tehát nem várja el, hogy olyan ruhákat vegyek, amik csak neki tetszenek, ahogy ezt én sem várom el tőle. Nekem sem tetszik az ő stílusa, bár ő ez a "bemegyek, megveszem" típus, nem válogat, ami méretben jó, azt megveszi:D Csak én nem adok hangot ennek, ő meg igen. De lehet az zavarja tényleg, hogy én elegánsabb vagyok, ő meg lazább.

De köszönöm szépen a válaszokat, mindegyik jól jött:)

2011. dec. 13. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy ilyen beszólása lett volna a barátomnak, én rögtön leültem volna vele megbeszélni, h ezt h gondolja. Nem is értem igazából. Az én barátom mindig azt mondja, h ő annak örül, ha én jól érzem magam abban amiben vagyok. Nincs is kifogása az öltözködésemre. Ha megkérdezem, h ez tetszik? max azt mondja h nem annyira, akkor én meg nem veszem fel, ha vele találkozom. Nem azért, mert beszólna, hanem mert én tetszeni akarok neki. Máskor meg hordom és kész. Neki is van egy gatyája, ami nekem nagyon nem tetszik, meg is mondtam neki, de ugyanúgy hordja. Én meg mosolygok, és nem zavar, pedig tényleg ronda gatya :D Ha az ő társaságával megyünk valahova, vagy a családjába, akkor megkérdezem h ez meg ez jó lesz-e, mert akkor különösen szeretném h elégedett legyen az öltözködésemmel. De ha ilyet mondana, h kár volt megvenni, akkor elgondolkoznék h most engem magamért szeret-e vagy az öltözködésemért, valamint h azt szeretné h én jól érezzem magam, vagy h ő mellettem!?

20L

2011. dec. 16. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nagyon jól nézel ki, neki meg kicsi az önbizalma és emiatt fél, hogy elveszít vagy hogy nem tartod majd elég jónak őt magadhoz...
2011. dec. 16. 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:

mark86

Még pár hónap,és azért is agyonver ha van rajtad ruha. A pokolba rohansz. :DDD

2011. dec. 17. 05:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért valahol érthetö, ha úgy ismert meg, hogy lezserül öltözöl, nem vagy feltünö, és most meg hirtelen "nöies" akarsz lenni, ami a legtöbb esetben kihívó, de lmindenképpen egész más, mint korábban. HA ö úgy szeretett meg, akkor érthetö, hogy zvarja, ha te más lettél.
2011. dec. 17. 07:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Csak akkor nem veszek meg ruhát a férjem véleménye miatt, ha azt alá is tudja támasztani valamivel, hogy miért ne. Volt már olyan, hogy tükörben mutatta, hogy egyszerűen nem áll jól az a szín vagy az alkatomhoz nem illik a szabása. (pl. piros felsőkről le lettem beszélve, mert vörös hajam van és nem megy a kettő együtt, de akkor vettem ugyanolyant más színben).
2011. dec. 17. 08:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Itt egy 20 éves lányról van szó aki mostanra érett meg ölközködés terén.

Bocsi.

Az úriember ne tegyen negatív megjegyzéseket hanem pozitív javaslatokat inkább.

Amúgy meg is szokhatná a kellemes változást.

Ha féltékenység van a háttérben megint más.

2011. dec. 17. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Otthon legyél neki laza,ha elmentek öltözz ki.

Ebbe belemegy,nem?

2011. dec. 17. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is a stílusoddal van baja, hanem az ízléseddel. Nem mindegy, szerintem ez a jobbik variáció. Lehet, hogy nem a nőies ruhákat nem szereti, csak az a pár felső pont nem tetszik neki. Meg az is lehet, hogy csak féltékeny, nem akarja, hogy más is megnézzen magának:D:D
2011. dec. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!