Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a tinder a legrosszabb társkereső?
Már többen is tapasztalják ezt. hogy semmi, Facebook társkeresőről holnap lesz egy randim, párom.huról múltheten jött össze egy lánnyal. Szex is lett belőle.
Tinder.... nulla.. két match azok sem írnak vissza
Tinder a legnépszerűbb, ott a legerősebb a verseny és mivel ezeket az appokat többen használják férfiak, mint nők, ezért a nagy konkurencia nem előnyös az átlag (vagy átlag alatti) férfiakra nézve.
Személyesen sokkal könnyebb lenne ismerkedni. Nem véletlenül használja kevesebb nő ezeket az appokat. Legtöbb nőnek van baráti társasága / társas hobbija, ahol spontán lehet ismerkedni. Barátok / társas hobbi nélküli férfiként meg kizárásos alapon marad ez. Kérdés, hogy melyik az egyszerűbb. Kimaxolni a lehetőségeket az online térben vagy kimozdulni a komfortzónából és élőben szocializálódni.
A Tinder a legismertebb jelenleg, és az egyik olyan, ahol a legkisebb energiabefektetéssel lehet profilt létrehozni és ismerkedni. Ez meg azt jelenti, hogy a legalja is odamegy. Férfiak közül az egyéjszakásozás meg asszonyka mellé mellékest kereső bunkók, csajok közül az irreális elvárásokkal rendelkező királylányok, aztán hadd szóljon... én nőként ismertem meg a most már barátomat Bumble-ön, aki egy sportos életvitelű, értelmes, intelligens, rendezett körülmények között élő, átlag felső kategória külsejű férfi objektíven (nekem nagyon tetszik, de nekem nem ilyen médiaideál ízlésem van szerencsére, szóval azért nem egy Jason Momoa, tehát van pl. kis pocak, kopaszodik pl), és Tinderen 3 év alatt volt kb. 3 matche, amikor meg Bumble-ön ismerkedtünk, rajtam kívül még 9 nővel beszélgetett.
Én nőként nem voltam fent Tinderen, de amit ismerősöktől hallottam... hát... azért is inkább a Bumble-re mentem fel. Ott is voltak kritikán aluli profilok, de nőismerőseimhez hasonló szűrés után nem találkoztam annyi idiótával, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!