Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legrosszabb társkereső és miért?
1 esnek van igaza, ha nem vagy jóképűbb az átlagnál akkor felejtsd el.
Túl sok a férfi és mint a villám húznak negatív irányba
Szerintem mindegyik úgy ámblokk!
Internetes társkeresés/társkereső oldalakon nagyon legyél körültekintő pláne ha nő vagy!
Olyan (szó szerint értsd) elmebeteg emberek vannak (tisztelet a kivételnek) akik veszélyesek. Tapasztalatból írom.
Skizofrén, házas férfi, akinek 2 személyisége van például. És erről elfelejt szólni. Egy nagy bizonytalanság az egész netes társkeresés. Mielőtt bárkivel találkozol érdemes le ellenőrizni őt a közösségi oldalakon. (Ha nincs neki, vagy nem akarja megadni a közösségi oldalon elérhetőségét az már rossz ómen.) Szintén tapasztalatok alapján írtam.
Csekkold le őt. És még akkor sem lehetsz biztos benne hogy az akinek mondja magát...
Mind nagyon gáz.
Nőként írom, kb egy óra után kiégek a sok baromtól, szó szerint menekülve törlöm magam.
8-as Ez most nem jött be. Én mindenkinek válaszoltam, ha elutasítottam, akkor is. Meg is lepődtem, hogy még azt is megköszönték néhányan. De volt, aki nagyon besértődött.
De ötlettelenek a férfiak, az a tapasztalatom, és lekezelőek. Olyan a stílusuk, mind neked, és ez nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!