Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik a legrossza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a legrosszabb társkereső és miért?

Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Mindegyik egyformán szar, kivéve, ha nő vagy, vagy 10/10-es pasi.
2021. jan. 19. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Amelyik a neten van.
2021. jan. 19. 22:34
 3/14 anonim ***** válasza:
4%

1 esnek van igaza, ha nem vagy jóképűbb az átlagnál akkor felejtsd el.

Túl sok a férfi és mint a villám húznak negatív irányba

2021. jan. 19. 22:52
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem mindegyik úgy ámblokk!

Internetes társkeresés/társkereső oldalakon nagyon legyél körültekintő pláne ha nő vagy!

Olyan (szó szerint értsd) elmebeteg emberek vannak (tisztelet a kivételnek) akik veszélyesek. Tapasztalatból írom.

Skizofrén, házas férfi, akinek 2 személyisége van például. És erről elfelejt szólni. Egy nagy bizonytalanság az egész netes társkeresés. Mielőtt bárkivel találkozol érdemes le ellenőrizni őt a közösségi oldalakon. (Ha nincs neki, vagy nem akarja megadni a közösségi oldalon elérhetőségét az már rossz ómen.) Szintén tapasztalatok alapján írtam.

Csekkold le őt. És még akkor sem lehetsz biztos benne hogy az akinek mondja magát...

2021. jan. 20. 00:38
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk amelyik ellen perek folynak csalás miatt, meglopják az előfizetőket, mint a be2
2021. jan. 20. 01:08
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Mind nagyon gáz.

Nőként írom, kb egy óra után kiégek a sok baromtól, szó szerint menekülve törlöm magam.

2021. jan. 20. 08:02
 7/14 anonim ***** válasza:
4 es miért lenne rossz omen?Én megadom de a bejegyzéseim ne lássa.
2021. jan. 20. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
7%
6 os van normális is csak baszol válaszolni.na üdv egy normális :D
2021. jan. 20. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

8-as Ez most nem jött be. Én mindenkinek válaszoltam, ha elutasítottam, akkor is. Meg is lepődtem, hogy még azt is megköszönték néhányan. De volt, aki nagyon besértődött.

De ötlettelenek a férfiak, az a tapasztalatom, és lekezelőek. Olyan a stílusuk, mind neked, és ez nem kell.

2021. jan. 20. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is megköszönöm ha válaszolnak .Volt már rá példa.
2021. jan. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!