Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is az egyik legrosszabb dolog az ha valaki sikertelen a lányoknál/nőknél?
Én sikertelen vagyok náluk. De nem úgy hogy elutasítanak, mert pl nem tetszem nekik. Hanem mert nem vagyok társasági ember. Neten meg a legtöbb lány nem akar ismerkedni, sajnos. Tehát szinte esélytelen ismerkednem velük.
Igazából nagyon égőnek érzem már magam hogy itt vagyok ennyi idősen és nem volt még párkapcsolatom. Mindig barátnőre vágytam akit szerethetek. És a végén "kénytelen" voltam/vagyok bele menni alkalmikba.:(
Annyira rossz már ez az érzés, minden reggel ahogy felkelek ez jut az eszembe hogy még mindig egyedül vagyok, és napközben is rengeteget eszembe jut ez:(
Rengetegen nem valmi nagy társasági lények, ez nem túl jó kifogás.
Rosszabb dolog lenne az, ha rossz tulajdonságaid lennének, agresszió, hazudozás, önzőség...
az, hogy nincs barátnőd, rajtad múlik. Ha valamit szeretnél, menjél utána és tegyél érte. Attól, mert ide kiírod és jönnek majd a “sorstársaid” és keseregtek egymásnak, ez az állapod ugyanúgy változatlan marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!