Mi volt a legrosszabb dolog amit életedben elkövettél?
Megszülettem. De komolyan.
Egyébként az hogy olyan vagyok amilyen, lehet nem én tehetek róla, de nem tudom ennél jobb szóval leírni.
Amellett, hogy a viselkedésem közrejátszott a Nagymamám halálában, miattam még egyedül is volt, mikor meghalt. Pedig nagyon félt és a lányát szólongatta, aki inkább rám vigyázott, mert nem mertem egyedül maradni.
Ez volt az én ,,hálám" az én drága Nagymamámnak, hogy felnevelt. Soha nem bocsátom meg magamnak.
Sok van.
Az öröklött mentális gondok, anyám bánásmódja velem kisbabakoromban (elvileg beteg voltam és akkor pánikból meg is ütött pl), ezek miatt fura voltam, kirekesztettek, aztán foghiányos is lettem elől, tinikorban, még jobban kirekesztettek.
A furaságom, a szeretetet nehezen adó és kapó, felfogó, elfogadó énem miatt biztos bántó voltam/vagyok olykor.
A mentális defektusaim miatt gyerekkorombnn hosszú évekig nem fogtam fel Nagyszüleim szeretetét (akik neveltek), aztán Nagymamám haláláig (mert sajnos csak ő nevelt 16 éves korom óta) viszont én nem tudtam megfelelően kimutatni a szeretetem. Emiatt általában akaratlanul, néha akarattal sokszor bántottam Őt.
----
Fentiek javultak, de nem tökéletes.
Magammal szemben is sok rosszat követek el: rossz pályaválasztások, rossz párválasztás vagy épp párnemválasztás, beleragadás olyan barátságokba, amikbe nem kellene, és esetleg olyanok mellőzése, ami viszont kellene...
Ezek miatt meg egyre magányosabb, küzdelmesebb, rosszabb élet, egyre kevesebb pénz, a rossz munkahelyem felőröl, de örülök, hogy legalább az van...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!