Mi a legszomorúbb legrosszabb dolog amit eddigi életed során mondtak neked?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 12:34
1/13 anonim válasza:
Mármint rossz hír, vagy sértésre gondolsz?
2/13 A kérdező kommentje:
Bàrmire.Olyan dologra ami rossz volt és igazàn megmarad az emberben
2014. febr. 17. 12:44
3/13 anonim válasza:
Amikor a szüleim bejelentették, hogy válnak. De ez régen volt, ma már semmiségnek tűnik - akkor szörnyű volt. (10 éves voltam)
4/13 anonim válasza:
Mikor először mondták, hogy bácsika.
5/13 anonim válasza:
Itt keresgélhetsz kedvedre: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
6/13 anonim válasza:
Amikor a volt szerelmemhez közeledtem, leültem mellé, és az arcomba vágta, hogy szán engem, szánalmas vagyok. Hogy miért mondta ezt, azt nem tudom, de onnantól már én tartom őt annak.
7/13 anonim válasza:
"Igazából én sosem akartalak téged, ha te nem lennél most nem kellett volna itt leragadnom." - anya
"Miután megszülettél inkább odaadtalak nagyanyádnak (az alattunk lévő emeleten lakik), aztán mikor visszaadott már fel se ismertél..." - anya
"Egy önző r!b@nc vagy, nézz már magadra!" - nagyim mondta, amikor elmentem életem első lovas versenyére (szerinte fölösleges pénzkidobás volt beneveznem rá)
"Belőled SOHA nem lesz SEMMI, ne álmodozz arról, hogy még az álmodat is valóra váltod!"
15/L
8/13 anonim válasza:
(egy pláza közepén a legjobb barátnőmmel egy másik barátnőmnek szülinapi ajándékot keresve az öcsém felhív)
"Haldoklik. Pár perce van hátra."
9/13 anonim válasza:
Anyukám nekem: "Elég lett volna a húgodat megszülnöm, nálad úgyis túl fiatal voltam még, inkább élnem kellett volna."
10/13 anonim válasza:
Fölöslegesen pazarlod csak az időt. Úgy se leszel sikerek, sohasem voltál jó semmiben és nem is leszel. - Anyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!