Mi a lehető legjobb és legrosszabb dolog ami most történhetne most veled?
Legjobb ha megtalálnám ikerlángom.
Nem rudok legrosszabbat. Mind kb semmis.
Most le fognak pontozni nagyon, de leírom.
A héten minden összejött nekem. Nagyon jó üzletet kötöttem, amiért két éve dolgoztam. Emiatt a cégtől kaptam egy csekély kis fizetésemelést, és minden évben egy hét fizetett nyaralást Sikerült áttörést elérnem egy otthoni projektemmel. Összejöttem egy gyönyörű nővel. Már csak egy dolog van hátra, mégpedig az hogy a hétvégén lévő sportversenyen hogy teljesítek. De ezen semmi se múlik. Természetesen győzni megyek oda, de ha nem érek el helyezést akkor sem tudja elrontani a jókedvem.
Legjobb: ha visszatérne hozzám az egyetlen nő, akit képes vagyok teljes szívemből szeretni.
Legrosszabb: ugyanez, mert nem érdemelné meg, elveszíteném a méltóságomat, felborítaná a jelenlegi életemet.
legjobb: nyerek a lottón hétvégén
legrosszabb: megáll a szívem és meghalok
legjobb: ha kiderülne, hogy azok a problémák, amiket gondolok magamról csak az én fejemben léteznek, és nem kell mindentől félni
legrosszabb: ha mondjuk kirúgnának avgy meghalnának a családtagjaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!