Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül melyik a legrosszabb egy 34 éves férfiban női szemmel nézve?
Van olyan 34 éves, akinek van 5 millája félretéve, most komolyan? 26-36 között kb fillérje nincs senkinek, mert úszik a hitelekben, tökmindegy, hogy lakáshitelt, iphone 12-t, vagy kocsit, akármit törleszt. De egyébként volt erről statisztika is: [link]
Oké, itt csak 29 évesekről beszélnek, de 400 ezer is a felének(!) van. Idősebben meg: [link] Az adósok 29 százaléka a 20-39 évesekhez, 20 százaléka pedig a 60 év feletti korosztályhoz tartozik. Vagyis minden 3. harmincas úszik az adósságban. Gondolkozz.
4-es, Persze, mert itt a gyakorin vagyunk, mindenkinek van ennyije (4-5 milla félrerakva, költősbe) , sőt ez még csórónak is számít, pff 4-5 milla csak ? a 1,000,000 Ft-os mérnöki fizetésből itt simán félre rak mindenki ennyit sőt a többszörösét is. Aztán megnyomjátok az X gombot és irány vissza a magyar valóságba a minimálbérhez és a 12 óra munkához.
Szerintem kellene lassan egy külön országot nyitni, Gyakori-ország néven.
Számomra az első, mert én huszonéves vagyok. De ha a fickó normális és nem a húszasokra repül, akkor ez nem negatívum, sőt.
A legrosszabb ezen kívül az, hogy a jobb éveit arra cseszi el, hogy a négy falat nézze azért, hogy pár évvel hamarabb legyen lakása. Kérlek... 35 éves vagy, nem mindegy már neked az a pár év? Teljesen szükségtelen ez a remete életmód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!