Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek közül melyik a legrosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül melyik a legrosszabb egy 34 éves férfiban női szemmel nézve?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 17:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A legrosszabb ezen kívül az, hogy a jobb éveit arra cseszi el, hogy a négy falat nézze azért

Az a baj, hogy ezt én is tudom, de ez ördögi kör. Ugye egyik nő sem akar anyámhoz járni, sőt ha meghallják, menekülnek. De ha elmegyek albérletbe, ami itt 80 ezer ft, meg kaja stb, akkor kb még vagy 4 év mire összejön a kis lakás, így meg kb 14 hónap. Nagyon nem mindegy. Csak ugye rajtam is látszik a kor, 37-38 nak tippelnek a legtöbben, ami bő 1 év múlva 40 lesz (a magány, meg a mindent megvonok magamtól, meg a barátok hiánya, a szórakozás hiánya rátesz pár évet az emberre). Szóval ez sem a legjobb

2020. júl. 8. 18:24
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, szeretnélek szimpatikusnak találni, de nem tudlak, mert ha 36 évesen minimum 4 évvel fiatalabb nő felel meg csak neked ha törik ha szakad, akkor ki is estél az értelmes, rugalmas, olvasott, naprakész, fiatalos, empatikus, rendes férfiak csoportjából akire egy nő nyugodtan rábízná magát. Az ilyen pasik felőlem nyugodtan megöregedhetnek egyedül, nem sajnálom őket.

(Van párom)

2020. júl. 8. 18:51
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
12: Miért baj, ha a férfi az idősebb? A legtöbb nő minimum 5 évvel, vagy többel idősebb férfit akar. Akkor?
2020. júl. 8. 19:00
 14/23 anonim ***** válasza:
#4 hitel egy forint sem, 5 milliónál viszont picit több jól működő vállalkozásba fektetve. 37 f
2020. júl. 8. 19:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor jöjjön össze a legtöbb nővel üzleti alapon, mert így kb ez a típus a kérdező. De ha épp egy olyanba szeret bele aki kiderül hogy egykorú vele, akkor meg dobja ki :D Nem érzed hogy vicces? Mondom, üzlet. A legjobb nők (fiatalabb vagy idősebb nálad mindegy) soha nem jönnének össze veletek, mert nem érdemlitek meg.
2020. júl. 8. 20:01
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
15: "aki kiderül hogy egykorú vele, akkor meg dobja ki " szerintem ilyet sehol sem írt a kérdező. Csupán abban a korosztályban nézelődik, a -4 év... Érdekes, amikor 25 éves nők írják, hogy 30 évesbe "szerelmes", az rendben van....
2020. júl. 8. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
11: szerintem senki sincs ellene, ha nem azt látja, hogy semmid sincs és semmid nem is lesz. Nekem megvan a magam háttere, nem zavarna, ha a másik még dolgozik ezen, ha ambiciózus és szorgalmas. Te annak tűnsz, de kérlek, amíg fiatal vagy, tanulj meg kicsit lazítani.
2020. júl. 8. 20:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Hogy lehet a mínusz 4 év korosztályban "nézelődni"? Maximum a neten. Más helyeken pedig megtetszik valaki, és utólag kiderül a pontos évszám. Ez a normális.
2020. júl. 8. 21:26
 19/23 anonim ***** válasza:

A fizetéseddel semmi baj nincs, az átlag körül van.

(Hiába mondják hogy nettó 250 az átlag ha a népesség döntő többsége az átlag alatt keres.)

Az, hogy mamahoteles vagy ennyi idősen szerintem már neccesebb.

2020. júl. 8. 22:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nincs kobe vesve a kor. Csak nekem mèg nincs gyerekem (szeretnèk, es nem szeretnem a masik apukát latni a parom kozelebe, amikor jon a gyerekèrt) es velhetoen egy 35 eves nonek már igen. Ezert irtam. De ha szimpatikus es velem egykoru es nincs gyereke, akkor abszolut nem zavar.
2020. júl. 8. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!