Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder randijaim “semmilyenek”, mit csináljak, hogy ez ne így legyen?
Úgy értem a semmilyent, hogy hiába van meg a “vibe” írásban, adott esetben telefonon beszélve azokkal a lányokkal, akikkel Tinderen ismerkedtem meg, élőben ha találkozunk szinte 0 kémia van mind a kettőnk részéről, és az esetek nagy részében az összes randim jó, de senkivel nem olyan, hogy eltudjak képzelni egy második randit.
Pedig nem lettem átverve a képekkel, élőben sem volt kínos csend, de valami hiányzik.
Valszeg mert idegen.
Ritka tulipus vagy. A legtobb pasi mindenkire izgul aki él és mozog meg mellé leül.
Valószínűleg nem vagy tisztában a tényleges igényeiddel, nem tudod talán, mit is keresel. De ezért érdemes próbálkozni. Ha sikerül legalább pár dolgot megállapítani, ami vonz (belsőben,nem külsőben), meg párat ami nem, akkor tudsz szűrni.
Engem a mindennapi témák, kötelező körök picit untatnak. Szeretem ha már az első randin látom a masikon hogy hozzám hasonlóan kicsit filozofikusabb alkat, meg érdeklik a világ dolgai. 1 randi alatt úgysem tudod teljesen felmerni a másikat, hanem ahogy mondod meglatod megfog-e annyira, hogy legyen folytatás. Én nem akartam néhány kedves férfi szívét összetörni, de amikor semmire sem tudott, vagy nem akart meghívni, mondván minden centet be kell osszon, nem tudtam ettől eltekinteni, nem azért, mert anyagias vagyok, hanem a gyerekvàllaláshoz egy minimum családi anyagi háttér kell, amit a minimálbér sajnos nem fedez. Plusz én meg tudok engedni magamnak dolgokat, amikről nem szívesen mondanék le, csak azert mert a másik feleennyit, ha keres. Online tàrskeresőn jó esetben nem azzal indítunk, kinek milyen a fizetése, de sokszor kiderül az első randin ezekből, amit itt is leírtam.
Harmadik szűrőm az emberekhez való hozzáállás. Sok az utálkozó, de bizonyos emberekkel meg kedveskedő, nyilván mert hozzájuk érdek fűzi. Nagyon kellemetlen ilyen emberekkel randizni, én igyekszem tisztelettel bánni másokkal, kivéve ha engem nem tisztelnek. Ez nekem annyira fontos, hogy baràtság is szűnt meg részemről amiatt, mert pàrszor minősíthetetlenül viselkedett velem az illető, eljátszotta a bizalmam.
Ne legyenek szenvedélyei. Jatékfüggővel volt csak kapcsolatom, de az is nagyon nehéz volt. Nem akart velem lenni, mert minden hètkőznap este várták a haverjai játszani, és ha nem ment párszor miattam, még engem cs*sztek le azért, hogy elvettem a barátjukat... persze az elején ez vicces volt, de aztán sok csalódas árán rájöttem, hogy egy függőnek sosem leszek fontosabb a függőségénél vagy max. Mas nő fogja kihozni belőle.
Nincsenek eletcéljai. Nem tudja akar-e házasságot, vagy gyereket. A kedvencem az volt, nem lehet eldönteni az elején, h komoly lesz-e. Sokat kell beszélni, összejárni, jókat dugni, mert ez egy kapcsolat alapja felnőttkorban... szó szerint idéztem...
28/N, hidd el ez valóban nem könnyű, nőként sem, mert jól választani is nehez. De nem szabad feladni, lesz egyszer egy gyöngyszem, aki ránk vár. :)
Hu utolsó, nagyon pontosan leirtad azt, amit én is gondolok☺️
25N
Hát elsore en se mindanám meg senkirol hogy na majd vele nekem család kéne.
Nem egyrol pár hét /hónap vagy 1 -4 év járás után derul ki hogy jobb ha nem maradok vele inkább mert toxic.
Kedves 3-as válaszoló! Nagyon jól leírtad, amit én is hasonlóan gondolok! Szerintem te nem sokáig leszel egyedül. :)
(Egy gyöngyszem vagy, az biztos.)
Valamiért mégis egyedül vagy még 28 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!