Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj velem? 40/f
Lezártam a múltam, meggyászoltam a korábbi kapcsolataim, és mikor úgy éreztem hogy készen állok, belevágtam az ismerkedésbe. Hasonló korosztályú, kb. 35-45 éves normál, egészséges testalkatú nőt keresek akinek hozzám hasonlóan szintén van igénye sportra, mozgásra. Én 182 cm magas vagyok és kb. 80 kg. Normális egzisztenciám, otthonom, szakmám van.
Alapvetően a szintén gyerekes nőknél próbálkoztam, hiszen akinek nincsen gyermeke nem valószínű hogy tolerálni tudja ezt az élethelyzetet.
De egyszerűen nem látom, hogy a korosztályomnak igénye lenne arra, hogy érdeklődően ismerkedjen a másikkal.
Mit csinálhatok rosszul? Vagy egy introvertált férfi akinek van gyereke a mai világban már a kutyának sem kell? Vagy egyszerűen a külsőm nem üt meg egy bizonyos szintet?
Sokan próbálják a külvilágra mutogatva takargatni a saját alkalmatlanságuk.
Nem gondolom, hogy mindenkinek való, vagy szükséges a kapcsolat, de ennek az oka minden bizonnyal nem párszázezer, hanem annak az egyetlen konkrét embernek a tulajdonsága.
A kifelé mutogatás csak önigazolás.
Éppen te nyafogsz itt a "felnőtt párkapcsolatok" alatt, hogy kiölték belőled a gaz férfiak az ismerkedésvágyat.
Ok, hogy neked nem jött össze, de egy vadidegenre ráönteni a frusztrációd, miközben ő tanácsot szeretne, az nem azt bizonyítja, hogy neked nem volt vastagon részed a sikertelenségedben.
Azért azt vedd észre, hogy az általad preferált női korosztály gyerekkel, nem éppen arról híres hogy pasizik. Ott agyerek, óvoda, iskola, a megélhetés, a nők sincsenek topon ilyenkor. Én is beszélgetek a környezetemben pontosan ilyen nőkkel, a többségük azt mondta, nem is akarnak ismerkedni, elegük van a férfiakból. Sokat megviselt a válás vagy az előző kapcsolata, vagy hogy csak ki akarták őket használni mert hát gyerekes elvált nő, biztosan könnyű préda. A 90%-uk sehol sincs regisztrálva, szimplán élik az életüket.
Azzal is légy tisztába, hogy az internetes oldalak vagy appok egy óriási piactér, ahol van egy maréknyi áru, és erre van egy regimentnyi vevő. A nő mint áru a férfinak a mana, mert a nő a szexualitásának a tárgya. Egy túlszexualizált világban szegény nők szerepe az, hogy anál-orál, 0-24-ben bevállalós szex minden helyzetben, bújós vadmacskák legyenek 10X magasabb libidóval, nézzenek ki baromi jól, legyenek háziasak, gondoskodók, anyu helyett anyu, kis meglepetések naponta, meló után beöltözve várják a pasit és már az ajtóba mehet a móka. Hát sajnos a nők 99%-a pont nem ilyen, így ott a sok válás és félrelépés, félreértés, keresni, keresni, keresni egy olyan nőt, amilyet a média megfestett.
18-as,
Ez az ember 40 évesen azon agyal, hogy vajon megüt-e egy bizonyos szintet a korosztályban, neki ez a gondja.
Ennek a kiderítésére az a legjobb mód, ha kicsit kevésbé veszi komolyan ezt az egészet, az ismerkedés nem projekt, hanem móka. Ha nem működik egy módon, meg kell próbálni máshogy.
Az viszont nem járja, hogy megy a pokolba az önbizalma ennyi idősen vadidegen nők miatt, gyakorlatilag illúziók, pixelcsajok,karakterhalmazok miatt.
Ezeket az adatlapokat annak kell venni, amik: portfólió, reklám, kirakat.
Ha nem aggódik, nem veszi az egészet véresen komolyan, hanem inkább találkozik közülük párral, megdug néhányat, elhajt ő is pár sültbolondot, akkor elmúlik a szivárványpónis lázálom, hogy itt a csuda csajok kegyeiért kéne valami emberfelettit mutatni. Arra is rájönne, hogy azoknak a nőknek egy markáns hányada nem csuda, semmi köze ahhoz a képhez, amit sugall a társkeresőn, és összetehetné a két kezét, hogy egy normális férfi egyáltalán szóba áll vele.
Ha véletlenül mégis beleakad a hozzád hasonló ember lányába (aki nyilvánvalóan nem olyan, mint a fentebb leírt nők), akkor azt észre fogja venni, és akkor tűzijáték, naplemente, de addig nagy valószínűséggel néhány tüskéshátú, életképtelen, kihaénnem, 50 az új 30 és még sorolhatnám csajon kell átverekednie magát, akik közül a többséget még ágyban vinni sem érdemes.
A kérdező nincs képben, azt csinálja rosszul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!