Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj velem? 40/f
Lezártam a múltam, meggyászoltam a korábbi kapcsolataim, és mikor úgy éreztem hogy készen állok, belevágtam az ismerkedésbe. Hasonló korosztályú, kb. 35-45 éves normál, egészséges testalkatú nőt keresek akinek hozzám hasonlóan szintén van igénye sportra, mozgásra. Én 182 cm magas vagyok és kb. 80 kg. Normális egzisztenciám, otthonom, szakmám van.
Alapvetően a szintén gyerekes nőknél próbálkoztam, hiszen akinek nincsen gyermeke nem valószínű hogy tolerálni tudja ezt az élethelyzetet.
De egyszerűen nem látom, hogy a korosztályomnak igénye lenne arra, hogy érdeklődően ismerkedjen a másikkal.
Mit csinálhatok rosszul? Vagy egy introvertált férfi akinek van gyereke a mai világban már a kutyának sem kell? Vagy egyszerűen a külsőm nem üt meg egy bizonyos szintet?
Nem vagy elég vonzó a kiszemelt nőknek ahhoz, hogy feladják a függetlenséget.
49/N
Lazíts, ne egy nővel beszélgess, hanem egyszerre mondjuk hárommal, ráérsz akkor nyomulni, ha már van minek, dugj meg párat csak úgy passzióból, és akkor a helyére döccennek a dolgok.
Ne vedd túl komolyan magad, és a többieket se, legyél nagyon válogatós, ebben a korosztályban a nőkből is jó sok már az elmeroggyant. Hidd el, bármilyen csillivilli a portfólió egy rakás olyan van, akitől élőben meg inkább az asztal sarkába csapkodnád a fejed
Tartogasd oda az energiád és a korrektséged, ahol majd szembejön egy olyan, aki tényleg megérdemli a teljes figyelmed.
Addig meg fogd fel, hogy ez csak egy szórakoztató társasjáték, egy az ezer dolgod közül.
S a legfontosabb: ha könnyedebben veszed, és attól megindul a szekér, akkor kíméld meg a gyereket, és ne mutass be minden jöttment tindercsajt neki.
Kitartás. Nálam kb 5 matchből egy írt vissza, öt csevegésből lett egy randi, öt randiböl egynél lett újabb randi. És ezután a negyedik kapcsolat lett tartós.
És ott is megvannak a nehézségek, felnőtt fejjel nagyon nehéz tolerálni a másik hülyeségeit, mindkét oldalon.
Marpedig hülyeség az van bőven mindenkinél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!