Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi lehet a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj velem? 40/f

Figyelt kérdés

Lezártam a múltam, meggyászoltam a korábbi kapcsolataim, és mikor úgy éreztem hogy készen állok, belevágtam az ismerkedésbe. Hasonló korosztályú, kb. 35-45 éves normál, egészséges testalkatú nőt keresek akinek hozzám hasonlóan szintén van igénye sportra, mozgásra. Én 182 cm magas vagyok és kb. 80 kg. Normális egzisztenciám, otthonom, szakmám van.

Alapvetően a szintén gyerekes nőknél próbálkoztam, hiszen akinek nincsen gyermeke nem valószínű hogy tolerálni tudja ezt az élethelyzetet.

De egyszerűen nem látom, hogy a korosztályomnak igénye lenne arra, hogy érdeklődően ismerkedjen a másikkal.

Mit csinálhatok rosszul? Vagy egy introvertált férfi akinek van gyereke a mai világban már a kutyának sem kell? Vagy egyszerűen a külsőm nem üt meg egy bizonyos szintet?

júl. 14. 10:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedsz?
júl. 14. 10:55
 2/22 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerre nincs szerencséd.
júl. 14. 10:56
 3/22 A kérdező kommentje:
Már kb. mindenhol próbáltam ismerkedni, itt is, más fórumokban is. Tinderen és pár társán is. Tematikus fb csoportokban is. De mindenhol csak érdektelenséget és ghostingot tapasztaltam...
júl. 14. 11:07
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy elég vonzó a kiszemelt nőknek ahhoz, hogy feladják a függetlenséget.

49/N

júl. 14. 11:39
 5/22 anonim ***** válasza:
32%
De utálom ezt a palikban hogy felcsinálnak leamortizálnak nöket, aztán keresnek új p.nát.
júl. 14. 12:30
 6/22 anonim ***** válasza:
18%

Lazíts, ne egy nővel beszélgess, hanem egyszerre mondjuk hárommal, ráérsz akkor nyomulni, ha már van minek, dugj meg párat csak úgy passzióból, és akkor a helyére döccennek a dolgok.

Ne vedd túl komolyan magad, és a többieket se, legyél nagyon válogatós, ebben a korosztályban a nőkből is jó sok már az elmeroggyant. Hidd el, bármilyen csillivilli a portfólió egy rakás olyan van, akitől élőben meg inkább az asztal sarkába csapkodnád a fejed

Tartogasd oda az energiád és a korrektséged, ahol majd szembejön egy olyan, aki tényleg megérdemli a teljes figyelmed.

Addig meg fogd fel, hogy ez csak egy szórakoztató társasjáték, egy az ezer dolgod közül.

S a legfontosabb: ha könnyedebben veszed, és attól megindul a szekér, akkor kíméld meg a gyereket, és ne mutass be minden jöttment tindercsajt neki.

júl. 14. 12:33
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Egy normális, tudod olyan feleségnek való nő, akinek gyereke van, főleg ha kicsi, nem ismerkedik, mert nincs ideje rá. Bocs, de rendszeresen sportolgatni neked persze, hogy van időd, meg minden másra is, mert kiperkálod a gyerektartást, azt havi pár napot töltesz a gyerekeddel. Amelyik nő törődik úgy igazán a családdal, hogy is maradna ideje? Na meg a csalódások is közrejátszanak abban, hogy már a kedv is elment a keresgéléstől, a pasik többsége a gyerekes nőkkel csak szexelni akar. Amúgy csodát ne várj semmiféle platformon történő ismerkedéstől, én azt vallom, akivel dolgod van az életben, elkerülhetetlenül bele fogsz botlani. 46/n
júl. 14. 22:36
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Ronda vagy, ilyen egyszerű. A nőknél minden korosztályban a külső az eldősleges. Szóval ha egy bizonyos szintet nem érsz el, akkor mindegy mit csinálsz, mit mondasz, mivel foglalkozol.
júl. 15. 09:07
 9/22 anonim ***** válasza:

Kitartás. Nálam kb 5 matchből egy írt vissza, öt csevegésből lett egy randi, öt randiböl egynél lett újabb randi. És ezután a negyedik kapcsolat lett tartós.

És ott is megvannak a nehézségek, felnőtt fejjel nagyon nehéz tolerálni a másik hülyeségeit, mindkét oldalon.

Marpedig hülyeség az van bőven mindenkinél.

júl. 15. 09:24
 10/22 anonim ***** válasza:
32%
Értelmes nő ebben a korban ráeszmél, nem éri meg ismerkedni, 99%-otok alkalmatlan komoly kapcsolatra. Akkor minek is terhelni az idegeim?
júl. 15. 10:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!