Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi lehet a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj velem? 40/f

Figyelt kérdés

Lezártam a múltam, meggyászoltam a korábbi kapcsolataim, és mikor úgy éreztem hogy készen állok, belevágtam az ismerkedésbe. Hasonló korosztályú, kb. 35-45 éves normál, egészséges testalkatú nőt keresek akinek hozzám hasonlóan szintén van igénye sportra, mozgásra. Én 182 cm magas vagyok és kb. 80 kg. Normális egzisztenciám, otthonom, szakmám van.

Alapvetően a szintén gyerekes nőknél próbálkoztam, hiszen akinek nincsen gyermeke nem valószínű hogy tolerálni tudja ezt az élethelyzetet.

De egyszerűen nem látom, hogy a korosztályomnak igénye lenne arra, hogy érdeklődően ismerkedjen a másikkal.

Mit csinálhatok rosszul? Vagy egy introvertált férfi akinek van gyereke a mai világban már a kutyának sem kell? Vagy egyszerűen a külsőm nem üt meg egy bizonyos szintet?

júl. 14. 10:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
64%
Egy normális egyedülálló anyának nem kell villantanod semmi extrát, ha normális vagy, bőven elég leszel neki te magad, 20 körömmel fog ragaszkodni hozzád, hisz normális pasit már ők is nehezen találnak.
júl. 21. 20:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Annak, hogy nem jön össze semmi, nem a gyereked, az introvertáltságod vagy a külsőd az oka, szimplán aki családot akart már van neki. Aki egyedül maradt, vagy alkalmatlan kapcsolatra vagy bedőlt a házassága és jó esetben még van kedve próbálkozni, csak nincs szerencséje, ahogy neked se, rosszabb esetben a szingliséget választja, mert beleunt az ismerkedésbe, nem akar bohócot csinálni magából.
júl. 22. 10:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!