Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandoan kiábrándit de nincs más?
Hosszu ideje ismerkedunk nem haladok vele mert mindig kiabrandit.
Pl olyanokkal hogy irkalunk egymasnak viccelődünk nevetünk tökjo minden, erre bekérdez hogy most amugy mi flörtölünk? Teljesen lehoz a földre mindent igy racionalizál:(
Irtam neki nem mindegy? Eld at hogy vicces nevetés van es ne elemezgess már.
Erre irja hogy kár mert remélte flörtökünk.
Aztán a találkozo. Randitervezések minden. En azt várnám beülünk valahova lesz egy görbe esténk talán kémia, megyunk mindenhiva de jo lesz.
Ő meg olyanokat kerdez mit reagálnék ha megfogná a kezem vagy megcsokolna.
(Honnan tudjam elore? A helyzet a "forro levegő" vagy izzás a szikra szüli ezeket majd, ami lehet nem is lesz ezt nem lehet elore tudni csak helyben személyesen), de ő meg forgatokonyveket irna hogy x ora y perckor ha megcsokol, ha rámtenné a kezét mi lenne.
Olyan sirlamas sokszor a pasi, hogy annyira sajnálom azt hogy nekem ő kéne de szinte csak eltaszitani tud magátol:(
Es az egyetlen kompetens rendes kivulrol szoszo jolnez ki srác lenne aki kéne, de egyszeruen csak görcseim lesznek tőle.megutálom..
A többivel eddig se bírtam az ismerkedést. Azok már offolva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!